Utforska de här idéerna och mycket mer!

Rødbetquinoa med chèvre og nøtter | Tara.no

Rødbetquinoa med chèvre og nøtter | Tara.no

NGREDIENSER 3stk. Rødbete, norsk, rå 0.16dl Gresskarfrø 0.16dl Pinjekjerner 0.16dl Valnøtter 1ss. Balsamicoeddik 150g Chèvre 100g Ruccolasalat, rå 1knivs. Pepper, kvernet 1knivs. Salt, bordsalt 1knivs. Salatkrydder 1ss. Honning 1ss. Olivenolje, vanlig 2dl Quinoa 1stk. Appelsin

NGREDIENSER 3stk. Rødbete, norsk, rå 0.16dl Gresskarfrø 0.16dl Pinjekjerner 0.16dl Valnøtter 1ss. Balsamicoeddik 150g Chèvre 100g Ruccolasalat, rå 1knivs. Pepper, kvernet 1knivs. Salt, bordsalt 1knivs. Salatkrydder 1ss. Honning 1ss. Olivenolje, vanlig 2dl Quinoa 1stk. Appelsin

Kjapt, godt og enkelt: Spaghetti med brokkoli, chilli og bladpersille redder enhver middag på ethvert budsjett.

Kjapt, godt og enkelt: Spaghetti med brokkoli, chilli og bladpersille redder enhver middag på ethvert budsjett.

Quinoasallad med passionsfrukt, torkade physalis och frömix. Med smak av passionsfrukt, citron och syrliga bär är denna friska sallad ett självklart inslag på alla vårens bufféer och picnics. Servera gärna salladen tillsammans med lemony-lime hummus och morotsstavar för en färggrann och mättande middag.

Quinoasallad med passionsfrukt, torkade physalis och frömix. Med smak av passionsfrukt, citron och syrliga bär är denna friska sallad ett självklart inslag på alla vårens bufféer och picnics. Servera gärna salladen tillsammans med lemony-lime hummus och morotsstavar för en färggrann och mättande middag.

Servera den smakrika färskpotatissalladen på ett generöst fat. Av Lisa Lemke Foto Åsa Dahlgren

Servera den smakrika färskpotatissalladen på ett generöst fat. Av Lisa Lemke Foto Åsa Dahlgren

Søtpotet «fries» med mynteyoghurt-dipp - Godt.no - Finn noe godt å spise

Søtpotet «fries» med mynteyoghurt-dipp - Godt.no - Finn noe godt å spise

Mjuk äppelkaka

Mjuk äppelkaka

Gnocchi med pastasås från grönsakslandet

Gnocchi med pastasås från grönsakslandet

Brenneslesuppe

Brenneslesuppe

Mats Paulsen serverer en god, enkel forrett med avokado. Å blande olje og eddik til dressingen er ikke enkelt. De to vil ikke blandes. Men når du blander olje og sennep får du en emulsjon, og da vi eddiken også være med på laget. Lag gjerne vinaigretten i et glass med lokk som du rister på.

Mats Paulsen serverer en god, enkel forrett med avokado. Å blande olje og eddik til dressingen er ikke enkelt. De to vil ikke blandes. Men når du blander olje og sennep får du en emulsjon, og da vi eddiken også være med på laget. Lag gjerne vinaigretten i et glass med lokk som du rister på.

Pinterest
Sök