Utforska de här idéerna och mycket mer!

Festkake

Festkake

Mine 10 Kakefavoritter

MINE 10 KAKEFAVORITTER

BLÅBÆROSTEKAKE: Ved servering kan du også legge på litt rørte bringebær og drysse med melis, så ser kaken ekstra innbydende ut!

BLÅBÆROSTEKAKE: Ved servering kan du også legge på litt rørte bringebær og drysse med melis, så ser kaken ekstra innbydende ut!

Her har du en skikkelig deilig sommerkake! En klassisk Pavlova dekkes her med en nydelig "jordbærcurd", som er et fornorsket navn på engelsk "Strawberry Curd". Dette er en nydelig krem med smak av sitron og jordbær, som passer perfekt til den deilige marengskaken! På toppen har jeg dekket med pisket krem som er søtet med vaniljesukker og masse, friske jordbær.

Her har du en skikkelig deilig sommerkake! En klassisk Pavlova dekkes her med en nydelig "jordbærcurd", som er et fornorsket navn på engelsk "Strawberry Curd". Dette er en nydelig krem med smak av sitron og jordbær, som passer perfekt til den deilige marengskaken! På toppen har jeg dekket med pisket krem som er søtet med vaniljesukker og masse, friske jordbær.

Gâteau de Pannacotta à la mangue sur base à la pâte d'amande

Gâteau de Pannacotta à la mangue sur base à la pâte d'amande

Sjokolade-Pavlova

Sjokolade-Pavlova

Maffig sommartårta med grädde, jordgubbar och marsansås smaksatt med fläder.

Gräddtårta med jordgubbar och fläder

Maffig sommartårta med grädde, jordgubbar och marsansås smaksatt med fläder.

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Tobleroneparfait med halloncoulis

Tobleroneparfait med halloncoulis

Bröllopstårta med tre nivåer

Bröllopstårta med tre nivåer

Pinterest
Sök