"Frame" house | Hiroshima • UID Architects. "The pebbled floor of the courtyard continues into the house, wrapping around a wooden staircase that runs along behind the windows." Dezeen

Frame House, Hiroshima, Japan by Uid Architects & Associates The house aim the space such as one integral room which is X.There are Bedroom and guest room, wash room and bath room in the ground floor.

Staircase | E3 House, Canada by Natalie Dionne Architecture |

House in Montreal, Quebec, Canada by Natalie Dionne Architecture. I love the openness of the whole house with this staircase.

Kfar Shmaryahu House by Pitsou Kedem Architects

Kfar Shmaryahu House by Pitsou Kedem Architects

Kfar Shmaryahu House by Pitsou Kedem Architects Spaces . Home House Interior Decorating Design Dwell Furniture Decor Fashion Antique Vintage Modern Contemporary Art Loft Real Estate NYC Architecture Inspiration New York YYC YYCRE Calgary Eames

Book shelves on all sides of curving staircase! My new dream library to save a room in the house!

school 03, Amstelveen, Holandia  i29 | Interior architects, Snelder Architects

Gallery of Panta Rhei college interiors / Snelder Architecten + i29 interior architects - 10

Barak House by Pitsou Kedem - http://www.dezeen.com/2013/08/24/barak-house-by-pitsou-kedem/

Ramat Hasharon House designed by Pitsou Kedem Architects, is a modern private residence built between two central courtyards in Ramat Hasharon, Israel.

Das Santambrogio Milano Glas Häuser Leben ohne Grenzen

By using glass for stairs it help makes the room feel more open and modern - Joanna Mitchell clear steps - not really a bedroom idea, but it leads to the bedroom and is really pretty so.

Stairs - Would prefer a brighter colour though #CardinRappresentanze

Modern glass and wood staircase featured at One&Only Hotel, Penthouse Apartment One designed by: Keith Interior Style + Architecture

April and May| A PAOLA NAVONE HOMEvar ultimaFecha = '14.5.13'

Industrial Style Renovation / A factory in Umbria, Italy is transformed into an inviting home by designer Paola Navone. / The upper level of the space is accessed via a slender stair with reclaimed-wood treads.

Bureau de poste converti en appartement par 1508 London - Journal du Design

Bureau de poste converti en appartement par 1508 London

Corten steel - 1508 architects / conversion of a victorian-era post office into a minimalist flat, london

morepicturesthanwords:    Castelvecchio Museum in Verona, Italy, renovated by Carlo Scarpa between 1959 and 1973. Photo by m_innit

morepicturesthanwords: “ Castelvecchio Museum in Verona, Italy, renovated by Carlo Scarpa between 1959 and Photo by m_innit ”

Pinterest
Search