Både barn och vuxna älskar köttbullar i gräddsås med potatis och lingon. Den feta vispgrädden är bra för den lite torra älgfärsen. /Per - Receptet är hämtat ur Morberg jagar och lagar.

Älgfärsbiffar med mandelpotatis

Älgfärsbiffar med mandelpotatis (kock Per Morberg)

Samoun- Irakiskt bröd

Samoun- Irakiskt bröd

Mannapudding är en klassiker. Smaksatt med saffran och serverad med rårörda…

Saffranspudding på mannagryn

Mannapudding är en klassiker. Smaksatt med saffran och serverad med rårörda…

Saftiga och goda saffranssockerbullar med en krämig fyllning av vit choklad.

Saftiga och goda saffranssockerbullar med en krämig fyllning av vit choklad.

Eggnog à la Mannerheim

Äggtoddy à la Mannerheim - en smarrig dessert med smak av kaffe och konjak.

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Per Morbergs västerbottenpaj (kock Per Morberg)

Food Mood

Vitkålssallad med rödbetor

clock
20 minutes
Ingredients
∙ Makes 8
Ingredients
  • 600 gram vitkål
  • 2 röda äpplen
  • 500 gram förkokta rödbetor
  • 0 5 dl olivolja
  • 0 25 dl ättika
  • 0 5 dl vit balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 0 5 tsk socker
Vitkålssallad med rödbetor

More like this

Pinterest
Search