Explore Tat, Salvia, and more!

Recept av Paul Svensson | SVT recept

Recept av Paul Svensson | SVT recept

Grillad blomkål med tryffelaioli Bra vegetariskt alternativ

Grillad blomkål med tryffelaioli Bra vegetariskt alternativ

Färskpotatis i ugn med honung, parmesan och örter

Färskpotatis i ugn med honung, parmesan och örter (Smaskelismaskens)

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Vitkålsgratäng med kyckling

Vitkålsgratäng med kyckling

Swedish Recipes, Lchf, Food And Drink, Sugar Foods, Eating Healthy, Poultry, Dairy, Green, Low Carb

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Search