Explore Cas, Creme Fraiche, and more!

Tämä japanilainen kolmen aineksen juustokakku saa veden kielelle.

Tämä japanilainen kolmen aineksen juustokakku saa veden kielelle.

Citronpaj med maräng

Citronpaj med maräng

Pensionärskaka

Pensionärskaka

Frusen Rabarber Cheesecake

Frusen Rabarber Cheesecake

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Frasig & krämig citronpaj – Lindas Bakskola

Frasig & krämig citronpaj – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Succétårta LCHF

Succétårta LCHF

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

LJUVLIGT GOD MAZARINKAKA En oslagbart läcker kaka som består av tre olika lager; en mördegsbotten, mazarinfyllning och på toppen en vit glasyr. Alla tre delarna är enkla och går relativt snabbt att gö

Mazarinkaka (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

LJUVLIGT GOD MAZARINKAKA En oslagbart läcker kaka som består av tre olika lager; en mördegsbotten, mazarinfyllning och på toppen en vit glasyr. Alla tre delarna är enkla och går relativt snabbt att gö

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Här är ett recept på en sagolikt god kaka med vaniljsmak. Den sockerkaksliknande kakan tillsammans med syrliga lingon och en smetig, len vaniljkräm skapar en otrolig smakkombination som måste testas! Suverän efterrätt som brukar älskas av alla!

Här är ett recept på en sagolikt god kaka med vaniljsmak. Den sockerkaksliknande kakan tillsammans med syrliga lingon och en smetig, len vaniljkräm skapar en otrolig smakkombination som måste testas! Suverän efterrätt som brukar älskas av alla!

Himmelsk bananpaj!

Himmelsk bananpaj

Himmelsk bananpaj!

En frisk och fruktig kokos och ananastårta med smak av sommaren. Exotisk och fräsch, ganska lätt, inte mastig eller tung. Tja inte heller så svår att göra heller, en riktigt fullträff med andra ord! Ca 10-12 bitar ananstårtatårta Kokoskräm 200 g philadelphiaost 60 g smör 2 dl florsocker 1 skvätt citronsaft 2 dl riven kokos 2 tsk vaniljsocker Gör såhär: Se till att smöret är mjukt, värm det i mikron lite men det ska inte smälta. Vispa samman alla ingredienser, förutom kokosen, till en jämn…

En frisk och fruktig kokos och ananastårta med smak av sommaren. Exotisk och fräsch, ganska lätt, inte mastig eller tung. Tja inte heller så svår att göra heller, en riktigt fullträff med andra ord! Ca 10-12 bitar ananstårtatårta Kokoskräm 200 g philadelphiaost 60 g smör 2 dl florsocker 1 skvätt citronsaft 2 dl riven kokos 2 tsk vaniljsocker Gör såhär: Se till att smöret är mjukt, värm det i mikron lite men det ska inte smälta. Vispa samman alla ingredienser, förutom kokosen, till en jämn…

Pinterest
Search