Explore Veggie Food, Vegetarian Food, and more!

Explore related topics

Linsgryta med aubergine

Linsgryta med aubergine

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Here is a suggestion in case you are looking for a new recipe to try over the weekend. We first made this stew for lunch a few days ago. I’ll admit that it was slightly over-ambitious as a lunch proje

Moroccan Aubergine & Chickpea Stew (Green Kitchen Stories)

Hitta hettan i vardagen med denna sötpotatisgryta från Indien. Kikärtor, chili och ingefära gör den här grytan till en riktig hälsobomb. En vegetarisk dröm helt enkelt.

Hitta hettan i vardagen med denna sötpotatisgryta från Indien. Kikärtor, chili och ingefära gör den här grytan till en riktig hälsobomb. En vegetarisk dröm helt enkelt.

Het paprikagryta med sting

Het paprikagryta med sting

Antibes, Low Carb, Smoothie Detox, Smoothies, Yum Food, Lchf, Random, Yum Yum, Meat

Vegetarisk lasagne – enkelt recept

Vegetarisk lasagne – enkelt recept

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Easy vegan Thai comfort food in 30?…yes plz! Uses everyday vegetables, curry powder, and coconut milk. Gluten free Vegan Thai Coconut Vegetable Curry http://thekitchengirl.com

Vegan Thai Coconut Vegetable Curry

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

Jag snubblade över en helt genialisk rätt hos Sara som driver bloggen Vardag.nu, nämligen Pizzapannkaka . Eller Pannkakspizza om man hellre ...

Jag snubblade över en helt genialisk rätt hos Sara som driver bloggen Vardag.nu, nämligen Pizzapannkaka . Eller Pannkakspizza om man hellre ...

Pinterest
Search