Explore House Architecture and more!

Läkande arkitektur - Tidningen Trä

Image 11 of 33 from gallery of Livsrum - Cancer Counseling Center / EFFEKT. Photograph by Quintin Lake

:: Havens South Designs :: loves this other view of a former stable made into adaptive living space.

Help the Aged: innovative adaptive reuse in architecture

Architects: Svendborg Architects Location: Denmark Project Year: 2010 Photographs: Ole Hein, Poul Høilund D. Cruise We chose to

MAAS ARCHITECTEN b.v. (Project) - Uitbreiding woonboerderij Laren - PhotoID #307343 - architectenweb.nl

MAAS ARCHITECTEN b.v. (Project) - Uitbreiding woonboerderij Laren - PhotoID #307343 - architectenweb.nl

Penamacor_HOUSEImages SPEAK about rebuilding a house in Penamacor, a small village in Serra da Estrela.Facade of the existing house was retain and a new floor was created. Wood-lined manages to convey a sense of rurality to the building.

Visit the website for Barn House / Barndominium BEST Style and Inspirations  #Barndominium #BarnHouse Tags: Barndominium plans, texas, cost, for sale, house plans, prices, 40x60, 40x50, with shop, with loft, pictures, images, 2 story, with garage, small, simple

BEAST Metal Building: Barndominium Floor Plans and Design Ideas for YOU!

House AND | Architects: adn Architectures | Location: Anderlues, Belgium | Area: 24.0 sqm | Year: 2014 | http://www.archdaily.com/543746/house-and-adn-architectures/

House AND / adn Architectures

Built by adn Architectures in Anderlues, Belgium with date Images by Filip Dujardin. These pavilion type homes rem.

musée-du-sel-de-salins-les-bains

Musée du sel de Salins-les-Bains, Salins-les-Bains, 2012 by SCP Malcotti Roussey…

New Funeral Home in Sant Joan Despí  by Batlle i Roig Arquitectes

New Funeral Home in Sant Joan Despí by Batlle i Roig Arquitectes

The proposal for the new funeral home in Sant Joan Despí arise from understanding the intervention as the end of the urban ensemble formed by the Fontsanta p.

Image result for contemporary architecture in historic context

a modern addition on Bagrati, including an elevator. Look closely at the stone near the elevator, and you will see that they aren't stones at all--but cement blocks concealed by tiles

Office Solvas / GRAUX & BAEYENS architecten (3)Belgium  A rhythm of wooden slats creates a privacy filter without compromising daylight, as well as a visually open fence for the patio facing the street.  Article: Arch Daily:   Filed under: Featured ,Institutional Architecture ,Selected , Belgium, GRAUX & BAEYENS architecten, Zomergem

Office Solvas / GRAUX & BAEYENS architecten

Office Solvas / GRAUX & BAEYENS architecten A rhythm of wooden slats creates a privacy filter without compromising daylight, as well as a visually

Panoramic windows puncture the grey brick walls of this guest house on Jeju Island

Z Lab uses volcanic stone and pale grey brick for gabled holiday home on Jeju island

Pinterest
Search