Utforska de här idéerna och mycket mer!

Våga vara äkta. Finns det någon som är bättre än du på att vara du? Finns det någon annan som är precis likadan som du? Är det rimligt att tänka sig att du är unik i denna världen? Att du har förutsättningar, erfarenheter, talanger och en kombination av förmågor som bara du har?
Det mest meningslösa du kan fylla din tid med – Överlevnadsguiden
Överlevnadsguiden : 300 sätt att klara allt från att göra upp eld till att överleva en krokodilattack
Egot är en opålitlig härskare. Egot kan vara en högljudd jäkel och är dessutom en kappvändare utan dess like. Går det bra för dig så är egot din bäste vän men går det dåligt så är det din värste fiende. Så låt dig inte förföras av egots ruskänslor för innan du vet ordet av så har egot sålt ut dig och hävdar att allting är ditt fel.
Vad gör man med svartsjuka? Svartsjuka kan delas upp i två olika delar, befogad svartsjuka och obefogad svartsjuka. Om du känner dig svartsjuk för att din partner faktiskt har ett gränsöverskridande beteende och uppträder olämpligt så skulle jag vilja påstå att det egentligen inte ens handlar om svartsjuka, utan då ligger problemet hos din partner.
Är dina sanningar verkligen sanna? En del av de sanningar som du har levt med större delen av ditt liv kanske inte är fullt så sanna och pålitliga som du har utgått från om du börjar granska dem närmre.
Vad gör du med dina krigsskador? Alla har krigsskador, de där åren och ärren som inte riktigt vill läka, eller inte helt blekna bort, som fortfarande gör ont ibland, blir inflammerade och känsliga. Skadorna som livet åsamkat oss och som nu blivit till själsliga och känslomässiga handikapp. Alla har dem, men frågan är hur man gör för att hanterar dem så bra som möjligt.
Risken med nyårslöften. Att vilja göra förändringar med avsikt att förbättra sitt liv är en fantastisk drivkraft. Att vilja det så mycket att man är beredd att göra det till något högtidligt och ceremoniellt i form av att avlägga ett löfte i samband med årskiftet, och kanske till och med berätta om det för andra för att ytterligare besegla hur viktigt det är, är ett stort steg framåt mot den man vill vara och det liv man vill leva.
Bästa tipset för starka tänder. Det är många på bollen numera om vad som är bra och inte bra för tänderna, såväl som för resten av kroppen, och hur man på bästa sätt tar hand om munhälsan. Att det är klokt att borsta tänderna morgon och kväll och begränsa intaget av godis och läsk är väl alla överens om, men utöver det finns det några saker att ha i åtanke och jag vill berätta om min syn på tandhälsa.
Istället för att avsluta livet. Känslan kan vara överväldigande. Mörkret är så kompakt och det är så mycket i livet som är fel och som fungerar så dåligt, att de få saker som kanske egentligen är ganska okej, de märks inte ens. Vart du än vänder blicken ser du hur lyckliga alla andra är tillsamman med varandra vilket bara ytterligare förstärker känslan av hur olycklig och ensam du känner dig.
Pinterest
Sök