Khor I temporary theatre  by TAAT

Khor I temporary theatre by TAAT - to this temporary theatre in the Netherlands designed by TAAT perform their own play by reading from wooden cubes based on Buddhist prayer wheels.

SALT Festival Installations / Rintala Eggertsson Architects

SALT Festival Installations / Rintala Eggertsson Architects

Image 1 of 47 from gallery of SALT Festival Installations / Rintala Eggertsson Architects. Photograph by Gunnar Holmstad

spectacle, curiosity, play

A Forest of Gold by Carmody Groarke Regent’s Place Pavilion London England by Carmody Groarke

Finnish Pavilion Venice Architecture Biennale 2014

Wooden huts demonstrate regional building techniques at the Finnish Pavilion - Venice Biennale 2014

Koda Estonia Pavilion by KUU Architects

Koda Estonia Pavilion by KUU Architects

Koda Estonia Pavilion by KUU Architects Koda is one of the oldest Estonian words, originally meaning “place for living”. The koda in its original form is still in use, even though its basic purpose has changed.

Edge Condition Pavilion / Synecdoche- I would live in this house... Just kidding, it would be cold and wet

Edge Condition Pavilion / Synecdoche Design Studio

Image 1 of 19 from gallery of Edge Condition Pavilion / Synecdoche Design Studio. Courtesy of synecdoche

House of Justice / Civic Centre, Mestia, Republic of Georgia

House of Justice and Police Station, Mestia — The surrounding mountains were the inspiration behind the textured concrete forms of a civic centre and police station in Mestia, Georgia, by German firm J. Mayer H.

Finnish Pavilion Venice Architecture Biennale 2014. Architect Anssi Lassila has installed two huts outside the Finnish Pavilion at the Venice biennale. The first was built from spruce by a Finnish carpenter.

Finnish Pavilion Venice Architecture Biennale Architect Anssi Lassila has installed two huts outside the Finnish Pavilion at the Venice biennale. The first was built from spruce by a Finnish carpenter.

Gallery of Hello Wood 2014 Invites Student Teams to 'Play With Balance' - 16

Gallery of Hello Wood 2014 Invites Student Teams to 'Play With Balance' - 16

Set in the bucolic fields of Csórompuszta in the Hungarian countryside, the annual Hello Wood camp was recently back .

Galería - Pabellón HILA / Proyecto Digiwoodlab   Estudiantes de la Universidad de Oulu - 61

Galería de Pabellón HILA / Proyecto Digiwoodlab + Estudiantes de la Universidad de Oulu - 7

Image 8 of 28 from gallery of HILA Pavilion / Digiwoodlab Project + University Of Oulu Students. Courtesy of Digiwoodlab Project

Parking in Soissons by Jacques Ferrier Architectures.

Parking in Soissons / Jacques Ferrier Architecture

art grass bench

Image 10 of 19 from gallery of HKSAR Government Headquarters / Rocco Design Architects. Photograph by Rocco Design Architects

Pinterest
Search