Utforska de här idéerna och mycket mer!

Utforska relaterade ämnen

En matig cheesecake med riven pepparrot och en botten gjord på smör och kavring. Servera den välkyld i tunna bitar – gärna med skivor av rökt lammfiol. Perfekt till festen!

En matig cheesecake med riven pepparrot och en botten gjord på smör och kavring. Servera den välkyld i tunna bitar – gärna med skivor av rökt lammfiol. Perfekt till festen!

Chips på grönkål har du säkert hört talas om. Men visste du att det även går att göra med brysselkål? Du plockar bladen från varje litet kålhuvud och rostar med olja och salt – lite pilligt, men jättegott att äta som de är, strö över salladen eller toppa en tjusig fiskrätt.

Chips på grönkål har du säkert hört talas om. Men visste du att det även går att göra med brysselkål? Du plockar bladen från varje litet kålhuvud och rostar med olja och salt – lite pilligt, men jättegott att äta som de är, strö över salladen eller toppa en tjusig fiskrätt.

Ljuvliga, förkokta ribs som kryddglaseras strax innan servering. Enkelt och försvinnande god helgmat!

Ljuvliga, förkokta ribs som kryddglaseras strax innan servering. Enkelt och försvinnande god helgmat!

Angenäm plockmat som passar utmärkt att bjuda på i julminglet. Tunna skivor av mjuk pepparkaka och kavring med bacon, romansallad, tomater och avokado. En spännande och välsmakande kombination att hänföra dina gäster med.

Angenäm plockmat som passar utmärkt att bjuda på i julminglet. Tunna skivor av mjuk pepparkaka och kavring med bacon, romansallad, tomater och avokado. En spännande och välsmakande kombination att hänföra dina gäster med.

Perfekt för dig som gillar tapas!  Traditionell rätt från Kanarieöarna, där du doppar skrynkliga potatisar i salsan mojo rojo. www.ving.se/spanien

Perfekt för dig som gillar tapas! Traditionell rätt från Kanarieöarna, där du doppar skrynkliga potatisar i salsan mojo rojo. www.ving.se/spanien

Det här är egentligen inget annat än en klassisk matjessilltårta i portionsform – fast med smörstekt kavringssmul i stället för en mjuk kavringsbotten. Fyll upp små glas med den goda sillröran och toppa med kavringssmul, tunt skivad rädisa och dill. Så läckert!

Det här är egentligen inget annat än en klassisk matjessilltårta i portionsform – fast med smörstekt kavringssmul i stället för en mjuk kavringsbotten. Fyll upp små glas med den goda sillröran och toppa med kavringssmul, tunt skivad rädisa och dill. Så läckert!

I den här franska potatissalladen så har den klassiska vinägretten med dijonsenap fått extra mustig smak med crème av soltorkad tomat. Extra god blir potatissalladen med färskpotatis kokad i buljong. Servera den här provencalska potatissalladen ljummen till en god grillad köttbit.

I den här franska potatissalladen så har den klassiska vinägretten med dijonsenap fått extra mustig smak med crème av soltorkad tomat. Extra god blir potatissalladen med färskpotatis kokad i buljong. Servera den här provencalska potatissalladen ljummen till en god grillad köttbit.

Julig röra att dippa äppelklyftor och knäckebröd i.

Julig röra att dippa äppelklyftor och knäckebröd i.

Recept på helstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör. På 150° blir köttet vackert rosastekt om det tas ur ugnen vid 52° innertemperatur, för att sedan stiga till 55-56° när det vilat ca 10 minuter under folie. Den som önskar en riktigt blodig biff tar ut den ur ugnen redan vid 50°.

Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör Recept på helstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör. På 150° blir köttet vackert rosastekt om det tas ur ugnen vid 52° innertemperatur, för att sedan stiga till 55-56° när det vilat ca 10 minuter under folie. Den som önskar en riktigt blodig biff tar ut den ur ugnen redan vid 50°

Recept på helstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör. På 150° blir köttet vackert rosastekt om det tas ur ugnen vid 52° innertemperatur, för att sedan stiga till 55-56° när det vilat ca 10 minuter under folie. Den som önskar en riktigt blodig biff tar ut den ur ugnen redan vid 50°.

Lägg ut bresaola omlott så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Förvara rullen i kylen och skär upp till servering.

Bresaolarullar

Lägg ut bresaola omlott så att de täcker ett bakplåtspapper. Bred på mascarpone och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspappret. Förvara rullen i kylen och skär upp till servering.

Pinterest
Sök