Explore Ian Schrager, John Pawson, and more!

Corridor of the Ian Schrager Penthouse by John Pawson.

Corridor of the Ian Schrager Penthouse by John Pawson. Beautiful long corridor flanked on one side by windows. Pelmetless full height white s fold curtains. Track flush with ceiling.

simplicity love: HS Residence, Belgium | Cubyc Architects

The bottom step_ floors, walls, steps HS Residence / CUBYC architects

AO Studios have designed the interior of an apartment in Bishan Town, Singapore.

Wooden Elements Architects Home in Singapore: Natura Loft Apartment by AO Studios

Neutra lounge chair by Vincent Van Duysen

Interior design , lifestyle & more details

Scandinavian Modernism appeals to the natural minimalist with a blend of natural and contemporary materials.

Purse closure cabinet hardware! The GRAND Furniture Series Inspired By Handbag Details  | Yatzer

The GRAND Furniture Series Inspired By Handbag Details

Purse closure cabinet hardware! The GRAND Furniture Series Inspired By Handbag Details | Yatzer

Stairway

Flat wood accents on railing

Stairs - Gallery Lannoo in Ghent by Glenn Sestig Architects

lighting of staircase - commercial lights from high

Perf House by Andy Martin Architecture, London

Perf House by Andy Martin Architecture

Perforated steel and pavement lights let the sun pierce Andy Martin Architecture's London townhouse

White staircase by Baumschlager Eberle.

Wohlfühltemperatur - Baumschlager Eberle bauen sich ein Büro in Lustenau

be baumschlager eberle, Eduard Hueber · 2226 Lustenau.

CASA II de VVD, Vincent Van Duysen, 2003 - JRFotografía

Fixed window -

Song of Style: Clean Lines

Elegant interior Hotel design by architect Francesc Rife _

Interior barn structure exposed

Nice mixture of old and new

A streamlined bookshelf hides in the side of the chimneybreast above the faux-fireplace.

An Industrial-Inspired Apartment With Sophisticated Style

In cities where housing space is at a premium, the conversion of industrial spaces into homes is a growing trend

Corridor

I like how the wood floor runs in different directions on the floor. It makes the hallway feel bigger and definitely more interesting. Your eye doesn't know where to look, which makes the floor gain more attention.

http://blog.thornegroup.co.nz/wp-content/uploads/2012/06/117093659031920364_Xk9PRDaZ_f.jpg

PIN This magnificent fireplace designed by Tamizo Architects Group uses a natural, rusted metal to create this feature piece. Alongside the brick walls and modern furniture, a beautifully cohesive room is created.

Pinterest
Search