Utforska de här idéerna och mycket mer!

Utforska relaterade ämnen

Med Simple Signup (simplesignup.com) kan du sälja biljetter, ta emot anmälningar och samla in pengar. Är ditt evenemang gratis för deltagarna är tjänsten gratis. Tar du betalt, tar Simpe Signup 4 procent (min 10 kr) per bokning.
Google SketchUp är ett gratisprogram för att göra ritningar. Ladda ner SketchUp på http://sketchup.google.com/
Joe Abercrombie    http://feuerzeug.wordpress.com/2012/02/17/till-vags-ande-och-varldens-slut/

Till vägs ände och världens slut

På Thounds kan du spela in en musikidé som du har. Dela ljudspåret i Thounds community så kan andra användare bygga på med sina instrument. Likaså kan du adda din kreativitet till andras projekt.
Universal Subtitles är ett verktyg för att texta egna eller andras inspelningar. Volontärer behövs för att öka tillgängligheten av webbaserat online-material. Universalsubtitles.org har skapats av frivilligorganisationen Participatory Culture Foundation.
På stim.se kan du som är medlem registrera dina verk för att få ersättning vid kommersiellt bruk.
Skapa ett event på Facebook och bjud in gäster. Snabbt och smidigt!
Doodle.com är en tjänst på nätet som kan användas för att hitta en gemensam tid för en träff. Lägg upp ett par förslag på mötestider, utan att registrera sig kan personer som du bjuder in svara jag eller nej på de datumförslag som du angivit.
PrataBas.se är ett forum och mötesplats för basister. Här pratas det om musik, instrument, utrustning, studio & inspelning.
låna pengar snabbt gratis pengar http://gamesonlineweb.com/casino
Pinterest
Sök