Explore Small Spaces, San Francisco, and more!

Mid Century Renovation

Architect Christi Azevedo, along with homeowners Lorena Siminovich and Esteban Kerner, transformed this multilevel, mid-century maze into a modern and efficient family home in just three months. “It was the craziest frickin’ thing,” laughs Azevedo.

Books can be stored beneath the steps of the staircase in this renovated London flat

Zminkowska De Boise Architects inserts combined bookshelf-staircase into London flat, Photography is by Tom Cronin and Zminkowska De Boise Architects.

La Laguna House by Beautell Arquitectos

La Laguna House by Beautell Arquitectos

Oberschränke und Regale

Modern Space-Efficient Family Home in San Francisco Inside this Noe Valley kitchen, artist Riley McFerrin installed custom floating shelves. Photo by: Daniel Hennessy

Balmain House Extension by Carter Williamson Architects

Carter Williamson Architects designed this house located in Sydney, Australia. Here is the project description: The brief was to bring light into our

Apple Bay House floats amongst the trees in New Zealand

Apple Bay House floats amongst the trees in New Zealand

Cozy, modern living room with fireplace and white rug, from Apple Bay House / Parsonson Architects

Paradiso is a coffee shop located in a converted bicycle workshop, in a former industrial area of Geneva.


Japanese Modern, Melange, Stairways, Wrought Iron, House Plans, Barn, Stairs, Home And Garden, Blueprints For Homes

Modern homes iron stairs railing designs. Description from pinterest.com. I searched for this on bing.com/images

New home designs latest.: Modern homes iron stairs railing designs. If this could be made in wood it would be great!

The Case Study House #9 designed by Charles Eames and Eero Saarinen for John Entenza, has been considered -from a building point of view- as the ‘twin’ of the #8; even though they fulfilled completely different needs. A contemporary journal defined them “technological twins but architectural opposites”.

Case Study House / Entenza House / Charles Eames and Eero Saarinen / Designed and built between for John Entenza / Included in 2013 on US’s National Register of Historic Places

完成写真公開!スロウルのリノベーション「鉄階段とウッドデッキの家」|スロウル[SLOWL]札幌 の画像|リノベーションで北海道の豊かな暮らし

完成写真公開!スロウルのリノベーション「鉄階段とウッドデッキの家」|スロウル[SLOWL]札幌 の画像|リノベーションで北海道の豊かな暮らし


Back downstairs, the kitchen occupies a long wall. The stainless steel worktop was so long—more than 16 feet—that it had to be lifted in through the window. Photo by Per Magnus Persson. Courtesy of Copyright Per Magnus Persson.