Utforska de här idéerna och mycket mer!

Utforska relaterade ämnen

Alla hjärtans dag närmar sig och då passar det bra att baka kakor med hjärtan. Här har jag bakat både regnbågshjärtan och rosa hjärtan. De här mördegskakorna kan varieras i alla möjliga olika mönster, jag tycker att det är roligt att skapa nya mönster lite då och då. Regnbågskakorna tar sin tid att baka men resultatet blir fantastiskt. Det viktiga är att kyla degen mellan varje moment så att den inte förlorar formen.

Alla hjärtans dag närmar sig och då passar det bra att baka kakor med hjärtan. Här har jag bakat både regnbågshjärtan och rosa hjärtan. De här mördegskakorna kan varieras i alla möjliga olika mönster, jag tycker att det är roligt att skapa nya mönster lite då och då. Regnbågskakorna tar sin tid att baka men resultatet blir fantastiskt. Det viktiga är att kyla degen mellan varje moment så att den inte förlorar formen.

Silviakaka | Tidningen Hembakat

Silviakaka | Tidningen Hembakat

Segmjuk blåbärskaka i limpform

Segmjuk blåbärskaka i limpform

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Gudomligt goda rutor med frasiga smulor på toppen. Hela kakan görs av samma deg vilket gör den enkel att göra.

Gudomligt goda rutor med frasiga smulor på toppen. Hela kakan görs av samma deg vilket gör den enkel att göra.

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Saftiga tekakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Recept på saftiga, luftiga tekakor med extra fiber

Saftiga tekakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

En festlig, lättgjord tårta med en ljuvligt fluffig och god chokladmousse. Godare än på konditori!

En festlig, lättgjord tårta med en ljuvligt fluffig och god chokladmousse. Godare än på konditori!

Kokostoscakaka - eller "Falsk Toscakaka". Seg chokladkaka med kokostoscatäcke som är väldigt god samt enkel och rationell att baka i långpanna.

Kokostoscakaka

Kokostoscakaka - eller "Falsk Toscakaka". Seg chokladkaka med kokostoscatäcke som är väldigt god samt enkel och rationell att baka i långpanna.

Pinterest
Sök