Utforska de här idéerna och mycket mer!

Alla hjärtans dag närmar sig och då passar det bra att baka kakor med hjärtan. Här har jag bakat både regnbågshjärtan och rosa hjärtan. De här mördegskakorna kan varieras i alla möjliga olika mönster, jag tycker att det är roligt att skapa nya mönster lite då och då. Regnbågskakorna tar sin tid att baka men resultatet blir fantastiskt. Det viktiga är att kyla degen mellan varje moment så att den inte förlorar formen.

Alla hjärtans dag närmar sig och då passar det bra att baka kakor med hjärtan. Här har jag bakat både regnbågshjärtan och rosa hjärtan. De här mördegskakorna kan varieras i alla möjliga olika mönster, jag tycker att det är roligt att skapa nya mönster lite då och då. Regnbågskakorna tar sin tid att baka men resultatet blir fantastiskt. Det viktiga är att kyla degen mellan varje moment så att den inte förlorar formen.

Julig och lättgjord saffranskrans med en läcker fyllning av mandelmassa, smör & kardemumma.

Julig och lättgjord saffranskrans med en läcker fyllning av mandelmassa, smör & kardemumma.

mönstrad rulltårta

mönstrad rulltårta

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

Булочки с грушевой начинкой - кулинарный рецепт Для теста Мука (в одном чайном стакане 160 грамм) — 2 стак. Дрожжи (свежие,можно заменить на сухие, уменьшив кол-во до 7 г) — 15 г Молоко — 150 г Сахар (с горкой) — 3 ст. л. Масло сливочное — 30 г Масло оливковое — 2 ст. л. Соль — 0,5 ч. л. Ванилин — 1 шт Яйцо — 1 шт Для начинки Груша — 5 шт Сахар (ре | РАЗДЕЛКА ТЕСТА. СПОСОБЫ ФОРМИРОВАНИЯ булочек,пирогов и многое другое | Постила

La carne picada (cerdo, ternera) - 500 g Cebollas - 1 PC. 1 diente de ajo Agua - 100 ml. Pollo cubito de caldo - 1 hr. L. Queso - 140 g Mantequilla - '30 Sal, pimienta roja y negro - al gusto. Para la masa: Leche - 125 ml. Kefir - 125 ml. levadura seca - 1 paquete (7 g) De azúcar - 1 cucharada. l. Sal - 1 hr. L. Huevo - 1 PC. De harina - 500 g El aceite vegetal - 6 cucharadas. -

La carne picada (cerdo, ternera) - 500 g Cebollas - 1 PC. 1 diente de ajo Agua - 100 ml. Pollo cubito de caldo - 1 hr. L. Queso - 140 g Mantequilla - '30 Sal, pimienta roja y negro - al gusto. Para la masa: Leche - 125 ml. Kefir - 125 ml. levadura seca - 1 paquete (7 g) De azúcar - 1 cucharada. l. Sal - 1 hr. L. Huevo - 1 PC. De harina - 500 g El aceite vegetal - 6 cucharadas. -

Saftiga tekakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Saftiga tekakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Klassisk sockerkaka – Lindas Bakskola

Klassisk sockerkaka – Lindas Bakskola

Saffranslängd med vit choklad | Recept ICA.se

Saffranslängd med vit choklad | Recept ICA.se

En helt fantastiskt julig, god kladdkaka med saffranssmak! Hallongrädden passar perfekt till denna goding!

En helt fantastiskt julig, god kladdkaka med saffranssmak! Hallongrädden passar perfekt till denna goding!

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Pinterest
Sök