Explore Fisk, Swedish Recipes, and more!

Skagenröra och Kyckling- och Baconröra - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda!

Skagenröra och Kyckling- och Baconröra - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda!

Romsås är en av mina absoluta favoritsåser att servera med lax. Så enkel att göra men åh så god!

Romsås är en av mina absoluta favoritsåser att servera med lax. Så enkel att göra men åh så god!

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Herrgårdskyckling   Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Search