Utforska de här idéerna och mycket mer!

DSC_2729

DSC_2729

Här har ni recept på semlorna jag bakar i Gokväll på lördag. Säger bara en  sak, mums!  Semlor - ca 14 st  Vetedeg  Fördeg:  200 g mjölk (2 dl)  260 g vetemjöl (4 dl)  25 g jäst  Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan i det med vetemjöl och jäst  och kör det i en matberedare

VÄRLDENS GODASTE SEMLOR

Här har ni recept på semlorna jag bakar i Gokväll på lördag. Säger bara en sak, mums! Semlor - ca 14 st Vetedeg Fördeg: 200 g mjölk (2 dl) 260 g vetemjöl (4 dl) 25 g jäst Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan i det med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare

Bullarnas rolls royce som är fyllda med ljuvlig vaniljkräm. Strösockret på ytan knastrar härligt mellan tänderna.

Bullarnas rolls royce som är fyllda med ljuvlig vaniljkräm. Strösockret på ytan knastrar härligt mellan tänderna.

Underbart goda och saftiga saffransbullar med krämig vaniljfyllning.

Underbart goda och saftiga saffransbullar med krämig vaniljfyllning.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

De allra läckraste, saftigaste & mjukaste saffransbullarna fyllda med en ljuvlig smörkräm.

De allra läckraste, saftigaste & mjukaste saffransbullarna fyllda med en ljuvlig smörkräm.

Happy lillrda! Det firar vi med glutenfria sockerfria lgkolhydrat syltkakorhallongrottorhellip

Happy lillrda! Det firar vi med glutenfria sockerfria lgkolhydrat syltkakorhallongrottorhellip

Vaniljbullar i långpanna - fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

Vaniljbullar i långpanna - fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

semlor by Mia Öhrn

semlor by Mia Öhrn

MÖRDEGSKAKOR SOM IGELKOTTAR | ca 20 st. 200 g smör, kallt ~ 1 nypa salt ~ 1 dl florsocker ~ 4 ½ dl vetemjöl  {Garnering} ca 100 g mörk choklad, smält ~ kokos.

MÖRDEGSKAKOR SOM IGELKOTTAR | ca 20 st. 200 g smör, kallt ~ 1 nypa salt ~ 1 dl florsocker ~ 4 ½ dl vetemjöl {Garnering} ca 100 g mörk choklad, smält ~ kokos.

Pinterest
Sök