Explore Sweet Cakes, Valentine Party, and more!

Sugen på mördegskakor och kom på att det är ju alla hjärtans dag om en vecka. Kanske baka något hjärtligt och sött?? Det blev klassiska mördegskakor med sylt  fast nu med lilla syltklicken som ett hjärta. Ett lagom enkelt pyssel till alla hjärtans dag. Recept på mördegskakor med sylt Ingredienser 200 g smör 4,5 dl vetemjöl 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker ca 0,5 dl hallonsylt Gör så här: Blanda alla ingredienser i en bunke. Nyp ihop  och forma till en stor degkula. Lägg i plast och låt vila i…

Make sweet cookies for valesntine's. With rasberry jam you can make small hearts.

Tusen tack för alla kommentarer och mail med tips om att sluta med napp, ni är ju för gulliga!   Igår bakade jag kakor till Leahs kalas och jag kom ihåg Zacks senaste kalas när jag bakade dessa nallebjörnskakor. Det blev verkligen succé! Så jag kan verkligen rekommendera er att testa dessa, speciellt till kalas […]

Tusen tack för alla kommentarer och mail med tips om att sluta med napp, ni är ju för gulliga! Igår bakade jag kakor till Leahs kalas och jag kom ihåg Zacks senaste kalas när jag bakade dessa nallebjörnskakor. Det blev verkligen succé! Så jag kan verkligen rekommendera er att testa dessa, speciellt till kalas […]

Igelkottkakor | Tidningen Hembakat

Roliga, spröda & goda mördegskakor i form av igelkottar!

10514658_304357803071539_3534603320596708109_n.jpg (195×720)

OREO POPS The only thing better than an Oreo cookie is a chocolate covered Oreo. The only thing better than a chocolate covered Oreo is a chocolate covered

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Pinterest
Search