Explore Recipe, Jul, and more!

Explore related topics

Gratinerade polkabetor med getost och tryffelhonung – vegetarisk julrätt!

Gratinerade polkabetor med getost och tryffelhonung – vegetarisk julrätt

Gratinerade polkabetor med getost och tryffelhonung – vegetarisk julrätt!

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål och dressing kan förberedas dagen före servering. Blanda ihop och strö på solrosfrön strax före servering.

Brysselkål med rostade solrosfrön, dill och yoghurtdressing

Brysselkål och dressing kan förberedas dagen före servering. Blanda ihop och strö på solrosfrön strax före servering.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Kylling i ovn med mozzarella, valnøtter og salami

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Vegansk janssons frestelse + LÄGG TILL 6 st SOLTORKADE TOMATER + 2 msk CAPRIS samt lite spad

Vegansk janssons frestelse + LÄGG TILL 6 st SOLTORKADE TOMATER + 2 msk CAPRIS samt lite spad

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

Revbenspjäll som är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Revbensspjällen kokas först mjälla och sedan glaseras de i ugnen.

Leilas godaste revbensspjäll

Revbenspjäll som är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Revbensspjällen kokas först mjälla och sedan glaseras de i ugnen.

Frasig kyckling med bönsalsa

Frasig kyckling med bönsalsa

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

Pinterest
Search