Explore Hot Pot, Venison, and more!

Explore related topics

Att tillaga älgkött i lergryta gör det både saftigt och smakrikt. I denna älggryta samsas köttet med smaker av tomater, chilisås och citron samt matiga ingredienser som potatis, morötter och bönor. En mättande gryta med höstliga toner.

Att tillaga älgkött i lergryta gör det både saftigt och smakrikt. I denna älggryta samsas köttet med smaker av tomater, chilisås och citron samt matiga ingredienser som potatis, morötter och bönor. En mättande gryta med höstliga toner.

Pan-fried venison with blackberry sauce / CountryWives online magazine

Pan-fried venison with blackberry sauce - Blackberries are delicious in savoury sauces, and this version is the perfect match for the richly flavoured venison.

An easy and impressive summer starter for two. The succulence of melon is a great contrast to the richness of cured meats

Smoked venison with melon salad

An easy and impressive summer starter for two, the succulence of melon is a great contrast to the richness of cured meats, from BBC Good Food Magazine.

Falukorv går alltid hem här för mig & Emmis. Men i nya varianter får den gärna komma.. Denna improviserade gratäng blev riktigt god även om inte bilden är den mest tilltalande! Det här behöver ...

Falukorv går alltid hem här, men i nya varianter får den gärna komma.

Hemkop.se | Viltfärsbullar i Karl-Johan svampsås

Hemkop.se | Viltfärsbullar i Karl-Johan svampsås

1. Stek hjortfilén i smör i en het panna. Krydda med salt och peppar. Baka av i ugn på 80 grader till innertemperatur 55 grader. Ta ut och låt vila under folie.   2. Plocka blomkålshuvudet i buketter. Koka blomkålen mjuk i mjölk. Lyft sedan upp den och mixa till en slät puré. Smaksätt med tryffelolja, salt och vitpeppar.  3. Sota rotfrukterna i en torr stekpanna på hög värme eller bränn dem med gasolbrännare. Baka dem sedan mjuka med olivolja, salt och peppar i ugnen på 150 grader.

1. Stek hjortfilén i smör i en het panna. Krydda med salt och peppar. Baka av i ugn på 80 grader till innertemperatur 55 grader. Ta ut och låt vila under folie. 2. Plocka blomkålshuvudet i buketter. Koka blomkålen mjuk i mjölk. Lyft sedan upp den och mixa till en slät puré. Smaksätt med tryffelolja, salt och vitpeppar. 3. Sota rotfrukterna i en torr stekpanna på hög värme eller bränn dem med gasolbrännare. Baka dem sedan mjuka med olivolja, salt och peppar i ugnen på 150 grader.

Vill du förenkla den här fantastiskt goda vildsvinsrätten kan du utesluta antingen äpplesalsan eller balsamicosåsen och göra ett enkelt potatismos istället för jordärtskockspuré.

Vill du förenkla den här fantastiskt goda vildsvinsrätten kan du utesluta antingen äpplesalsan eller balsamicosåsen och göra ett enkelt potatismos istället för jordärtskockspuré.

A recipe and step-by-step instructions on how to roast a leg of a small deer, antelope, goat or lamb. Also includes a recipe for Bavarian dumplings to go with it.

Roast Leg of Venison

Great pointers for roasting venison. I will still add a rub of salt & herbs. And, mine's been marinating in red wine & garlic for the last 12 hours.

Venison sausages with piquant beans

Venison sausages with piquant beans

Spruce up your staple sausage and beans with this low-fat, filling recipe - try venison sausages for even more flavour

Spiced braised venison with chilli & chocolate

Spiced braised venison with chilli & chocolate

Spiced Braised Venison with Chili & Chocolate - This can be eaten as stew or used in a pastry or cottage pie. The chocolate adds an extra richness and glossiness to the finished sauce

En krämig risotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong eller kantarellfond. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.

En krämig risotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong eller kantarellfond. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.

Lavender honey roast duck for two at Eleven Madison Park. I ate this during my birthday lunch in November Canard sauce lavande et miel

Hjortstek i rödvinsmarinad

Hjortstek i rödvinsmarinad

Pinterest
Search