Utforska de här idéerna och mycket mer!

Jag har kommit på ett sånt otroligt gott sätt att äta nachos – i gjutjärnspanna. Jag älskar nämligen nachos och jag beställer ofta det ute på restaurang om dom har det. Vi har ofta gjort det hemma men då lagt alla chips på en stor plåt och sen på med toppingen och in i ugnen. […]

Jag har kommit på ett sånt otroligt gott sätt att äta nachos – i gjutjärnspanna. Jag älskar nämligen nachos och jag beställer ofta det ute på restaurang om dom har det. Vi har ofta gjort det hemma men då lagt alla chips på en stor plåt och sen på med toppingen och in i ugnen. […]

Bjud in till en fransk afton med en traditionell Boeuf Bourguignon som huvudrätt. Den mustiga köttgrytan får sin goda smak av rött vin, sidfläsk, vitlök och champinjoner och oxfond med rött vin.

Boeuf Bourguignon – klassiskt långkok med mycket smak

Bjud in till en fransk afton med en traditionell Boeuf Bourguignon som huvudrätt. Den mustiga köttgrytan får sin goda smak av rött vin, sidfläsk, vitlök och champinjoner och oxfond med rött vin.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Paj är tacksam mat som gör gott i själen. Här är en välsmakande svamppaj fylld med kantareller - skogens gula guld - salt bacon och pepprig rucola. En skvätt ättiksprit gör pajskalet sprödare.

Paj är tacksam mat som gör gott i själen. Här är en välsmakande svamppaj fylld med kantareller - skogens gula guld - salt bacon och pepprig rucola. En skvätt ättiksprit gör pajskalet sprödare.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Sparris- och sockerärtssoppa med getost och krutonger

Sparris och sockerärtssoppa med getost och krutonger

Sparris- och sockerärtssoppa med getost och krutonger

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Kycklinggryta med tomat o feta

Kycklinggryta med tomat o feta

Den översta delen av lammsteken benas ibland ut och säljs som lammrostbiff. Styckningsdetaljen är både mör, smakrik och väldigt enkel att lyckas med. Här kryddas lammet upp med örter och serveras med honungsbakade rotsaker och getostcréme.

Den översta delen av lammsteken benas ibland ut och säljs som lammrostbiff. Styckningsdetaljen är både mör, smakrik och väldigt enkel att lyckas med. Här kryddas lammet upp med örter och serveras med honungsbakade rotsaker och getostcréme.

Baingan aachari är namnet på en kryddig, het indisk auberginegryta med vegetariska inslag av lök, tomat och paprika. Den som vill skruvar upp styrkan ytterligare med chilipeppar. Bjud auberginegrytan med en klick raita som mildrar styrkan.

Baingan aachari är namnet på en kryddig, het indisk auberginegryta med vegetariska inslag av lök, tomat och paprika. Den som vill skruvar upp styrkan ytterligare med chilipeppar. Bjud auberginegrytan med en klick raita som mildrar styrkan.

Pinterest
Sök