Kakorna är lätta att baka och underbart goda , så har du inte bakat dessa tidigare . . . . Så måste du göra det nu. Du behöver  : 200 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1-2 tsk vaniljsocker Garnering : 15 dumlekolor 15 st noblesse 15 st muffinsformar Gör … Läs mer

Kakorna är lätta att baka och underbart goda , så har du inte bakat dessa tidigare . . . . Så måste du göra det nu. Du behöver : 200 g smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1-2 tsk vaniljsocker Garnering : 15 dumlekolor 15 st noblesse 15 st muffinsformar Gör … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Söta bakverk kaka i långpanna: Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Recipe in Swedish.  Segmjuk cookie i jätteformat, fylld med hackad choklad och Dumlekola – supersmarrig!

Recipe in Swedish. Segmjuk cookie i jätteformat, fylld med hackad choklad och Dumlekola – supersmarrig!

mjölkchokladsnittar13

mjölkchokladsnittar13

Seg chokladkaka med kokostoscatäcke. Himmelskt god och mycket enkelt recept som bakas i långpanna.

Kokostoscakaka

Seg chokladkaka med kokostoscatäcke. Himmelskt god och mycket enkelt recept som bakas i långpanna.

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Vad sägs om en 88an cheesecake? En spröd botten av digistivekex, som är varvad med vanilj och chokladcheesecake. På toppen har jag lagt på en himmelsk nötkrokant med choklad. Jag tröttnar aldrig på cheesecake, en krämig och len kräm som smälter ihop så bra med nötterna och digistivekexen. Tänk bara på när du gör nötkrokant, [...]

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Ljuvliga vaniljrutor

Ljuvliga vaniljrutor

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Pinterest
Sök