Utforska de här idéerna och mycket mer!

Utforska relaterade ämnen

Transaktionsanalys och egotillstånd.  Transaktionsanalys tillhör #rörelsen #humanistisk #psykologi. Den #skapades mellan 1910 och 1970 av #psykiatrikern #Eric #Berne.

Transaktionsanalys och egotillstånd. Transaktionsanalys tillhör #rörelsen #humanistisk #psykologi. Den #skapades mellan 1910 och 1970 av #psykiatrikern #Eric #Berne.

Barn som ljuger bör läras upp, inte försummas.  Varje förälder #skulle vilja veta varför barn ljuger. #Ibland är det så enkelt som att #försöka tänka som dem. Men är de #medvetna om hur #allvarligt det är? Vet de skillnaden mellan de olika typer av lögner som de drar? Vi #kommer att försöka få ett svar på dessa frågor i denna #artikel.

Barn som ljuger bör läras upp, inte försummas. Varje förälder #skulle vilja veta varför barn ljuger. #Ibland är det så enkelt som att #försöka tänka som dem. Men är de #medvetna om hur #allvarligt det är? Vet de skillnaden mellan de olika typer av lögner som de drar? Vi #kommer att försöka få ett svar på dessa frågor i denna #artikel.

Aaron Beck och hans enade modell för depression.  Med allt detta har de #etablerat en ny modell som #uppmärksammar #symptomen och #depressionens naturliga gång, men som #framförallt för fram den naturliga #fallenheten för personer att #återhämta sig.

Aaron Beck och hans enade modell för depression. Med allt detta har de #etablerat en ny modell som #uppmärksammar #symptomen och #depressionens naturliga gång, men som #framförallt för fram den naturliga #fallenheten för personer att #återhämta sig.

7 saker lyckliga personer gör annorlunda.  Lycka är ett #sinnestillstånd som kommer och går, men vissa #personer verkar alltid vara lyckliga. Är det för att de har #uppnått sina mål i livet? I #verkligheten så verkar lyckliga personer så #eftersom de #upplever lycka.

7 saker lyckliga personer gör annorlunda. Lycka är ett #sinnestillstånd som kommer och går, men vissa #personer verkar alltid vara lyckliga. Är det för att de har #uppnått sina mål i livet? I #verkligheten så verkar lyckliga personer så #eftersom de #upplever lycka.

Vet du vad ett psykotiskt sammanbrott är?  Ett #psykotiskt #sammanbrott inträffar när en person upplever en allvarlig #förändring i sin uppfattning av #verkligheten. Vi måste lära oss mer om detta för att #förbättra livskvaliten för personer som #drabbats.

Vet du vad ett psykotiskt sammanbrott är? Ett #psykotiskt #sammanbrott inträffar när en person upplever en allvarlig #förändring i sin uppfattning av #verkligheten. Vi måste lära oss mer om detta för att #förbättra livskvaliten för personer som #drabbats.

Om de har slutat bry sig, ge upp.  Ge upp om alla de #ituationer som gör dig #obekväm. Ge upp om de personer som har slutat betyda #något för dig. Att ge upp är svårt. Det är ett väldigt #viktigt steg där vi känner oss #osäkra och fulla av #tvivel.

Om de har slutat bry sig, ge upp. Ge upp om alla de #ituationer som gör dig #obekväm. Ge upp om de personer som har slutat betyda #något för dig. Att ge upp är svårt. Det är ett väldigt #viktigt steg där vi känner oss #osäkra och fulla av #tvivel.

Filofobi: rädsla för kärlek.  Det finns #många typer av fobier, såsom #emetofobi, rädsla för att kräkas; #fagofobi, rädsla för att äta eller svälja; #gynofobi, rädsla för kvinnor; och #nyktofobi, rädsla för #mörkret.

Filofobi: rädsla för kärlek. Det finns #många typer av fobier, såsom #emetofobi, rädsla för att kräkas; #fagofobi, rädsla för att äta eller svälja; #gynofobi, rädsla för kvinnor; och #nyktofobi, rädsla för #mörkret.

Stora hinder i början av en relation.  I varje relation, #speciellt i början, finns det olika hinder som du måste #komma över. Detta är oundvikligt och ganska vanligt #eftersom du lär känna personen på #djupet och försöker få ditt pussel att #passa ihop med den #andres.

Stora hinder i början av en relation. I varje relation, #speciellt i början, finns det olika hinder som du måste #komma över. Detta är oundvikligt och ganska vanligt #eftersom du lär känna personen på #djupet och försöker få ditt pussel att #passa ihop med den #andres.

Emotionell hyperkänslighet: När känslorna alltid exploderar.  Har någon #någonsin sagt till dig att du är för #känslig? Känns det som att allt #påverkar dig mer än andra? Alla situationer #provocerar en reaktion i dig som många anser vara #överdriven.

Emotionell hyperkänslighet: När känslorna alltid exploderar. Har någon #någonsin sagt till dig att du är för #känslig? Känns det som att allt #påverkar dig mer än andra? Alla situationer #provocerar en reaktion i dig som många anser vara #överdriven.

Jag byggde mitt liv på ett korthus.  Jag har #byggt mitt liv på ett #korthus, även om det tog mig en lång tid att inse detta. Jag trodde att jag hade bra kort, men #plötsligt #förlorade jag #spelet.

Jag byggde mitt liv på ett korthus. Jag har #byggt mitt liv på ett #korthus, även om det tog mig en lång tid att inse detta. Jag trodde att jag hade bra kort, men #plötsligt #förlorade jag #spelet.

Pinterest
Sök