Explore Anna, Tack, and more!

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pa

Pannacotta med Daimcrunch

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pa

Tack, Anna, Chang'e 3, Swedish Recipes, Jul, Delicious Desserts, Mousse, Puddings

Vit chokladmousse smaksatt med passionsfrukt. Ljuvligt god, lättgjord & lyxig!

Vit chokladmousse smaksatt med passionsfrukt. Ljuvligt god, lättgjord & lyxig!

Vit chokladkräm med rabarber och mandelkrisp

Vit chokladkräm med rabarber och mandelkrisp

Letar ni efter en enkel och en somrig dessert som görs på under 20 minuter? Här har ni den! En söt och syrlig rabarber- & hallonkräm med en fluffig och len vaniljcheesecakecremé och krossade...

Letar ni efter en enkel och en somrig dessert som görs på under 20 minuter? Här har ni den! En söt och syrlig rabarber- & hallonkräm med en fluffig och len vaniljcheesecakecremé och krossade...

Gräddig saffransglass toppad med hallon gör garanterat succé!

Gräddig saffransglass toppad med hallon gör garanterat succé!

Pinterest
Search