Päivi Rantala

Päivi Rantala

Päivi Rantala
More ideas from Päivi
Ikväll har jag bakat lite. Hittade receptet för ett tag sen men inte testat det förns nu. Alltså daimdrömmar ! Recept Ca 35 st Sätt ugnen på 150 grader 200 g s

Ikväll har jag bakat lite. Hittade receptet för ett tag sen men inte testat det förns nu. Alltså daimdrömmar ! Recept Ca 35 st Sätt ugnen på 150 grader 200 g s

Ikväll har jag bakat lite. Hittade receptet för ett tag sen men inte testat det förns nu. Alltså daimdrömmar ! Recept Ca 35 st Sätt ugnen på 150 grader 200 g s

Ikväll har jag bakat lite. Hittade receptet för ett tag sen men inte testat det förns nu. Alltså daimdrömmar ! Recept Ca 35 st Sätt ugnen på 150 grader 200 g s

Kvargpannkakor utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Kvargpannkakor utan vetemjöl – Lindas Bakskola

I have been on a bit of a blanket craze at the moment making them for everyone who has babies being born or birthdays coming up. I want to make a keep sake that they will hopefully have until they …

I have been on a bit of a blanket craze at the moment making them for everyone who has babies being born or birthdays coming up. I want to make a keep sake that they will hopefully have until they …

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.