Pinterest

Dessert

63 Pins6 Följare
Enkel och lyxig efterrätt.

Enkel och lyxig efterrätt.

Att göra egen lemon curd är verkligen busenkelt och så himla gott!

Att göra egen lemon curd är verkligen busenkelt och så himla gott!

En dessert som är som en liten chokladpralin i glas.

En dessert som är som en liten chokladpralin i glas.

Recept: Chokladsås

Recept: Chokladsås

Enkel bananglass

Enkel bananglass

Recept: Ingefärspäron med kanel och mynta

Recept: Ingefärspäron med kanel och mynta

En enkel glass med bär och maränger som görs utan maskin

En enkel glass med bär och maränger som görs utan maskin

Recept på Mousse med After Eight från - Hemmets Journal

Recept på Mousse med After Eight från - Hemmets Journal

Banandelfin

Banandelfin

Björnbärsparfait

Björnbärsparfait

Det här är det absolut bästa receptet på vit chokladmousse, och det enklaste! Den här moussen blir jättehärlig och krämig, till skillnad från andra recept som lätt kan bli gryniga. Serveras med färska eller frysta bär! Kommentera gärna!

Det här är det absolut bästa receptet på vit chokladmousse, och det enklaste! Den här moussen blir jättehärlig och krämig, till skillnad från andra recept som lätt kan bli gryniga. Serveras med färska eller frysta bär! Kommentera gärna!

Chokladfondant med hallonspegel

Chokladfondant med hallonspegel

En hemmagjord delikat kolasås som snabbt blir en uppskattad favorit hos både vuxna och barn. En enkel blandning av grädde, socker, sirap och vaniljsocker som får koka samman. Passar utmärkt till glass!

En hemmagjord delikat kolasås som snabbt blir en uppskattad favorit hos både vuxna och barn. En enkel blandning av grädde, socker, sirap och vaniljsocker som får koka samman. Passar utmärkt till glass!

Death by chocolate OBS ALKOHOLHALTIG

Death by chocolate OBS ALKOHOLHALTIG

steg1

steg1

Ljuvlig chokladbavaroise med två sorters choklad. Bavaroise är som en blandning mellan pannacotta och mousse. Desserten går utmärkt att förbereda flera dagar i förväg och förvaras antingen i kylen eller frysen.

Ljuvlig chokladbavaroise med två sorters choklad. Bavaroise är som en blandning mellan pannacotta och mousse. Desserten går utmärkt att förbereda flera dagar i förväg och förvaras antingen i kylen eller frysen.