Drinktilltugg

8 Pins5 Följare
Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Pepperidge Farm® Puff Pastry - Recipe Detail - Prosciutto Asparagus Spirals

Prosciutto Asparagus Spirals

Pepperidge Farm® Puff Pastry - Recipe Detail - Prosciutto Asparagus Spirals

These Freezer-Friendly Baked Mozzarella Sticks are perfect for after-school snacks, late night munchies, and game day! | https://MomOnTimeout.com | #appetizer #cheese #recipe

These Freezer-Friendly Baked Mozzarella Sticks are perfect for after-school snacks, late night munchies, and game day! | https://MomOnTimeout.com | #appetizer #cheese #recipe

Brietårta med valnötter och aprikoser | Recept.nu

Brietårta med valnötter och aprikoser

Brietårta med valnötter och aprikoser | Recept.nu

Ädelostkräm till pepparkaka | Recept.nu

Ädelostkräm till pepparkaka | Recept.nu

Äppelchips

Äppelchips

Räkor

Räkor

MÅRTENSSONS KÖK

MÅRTENSSONS KÖK


Fler idéer
a267dea7380a0d54b63bd580b23681ef

Kelt tészta ötletek 5.

a267dea7380a0d54b63bd580b23681ef

Recept på ett enkelt frukt- och nötbröd. Bara att röra ihop smeten, hälla i en form och grädda. Brödet blir bättre när det får vila över natten. Passar perfekt till vällagrade ostar.

Frukt- och nötbröd

Recept på ett enkelt frukt- och nötbröd. Bara att röra ihop smeten, hälla i en form och grädda. Brödet blir bättre när det får vila över natten. Passar perfekt till vällagrade ostar.

Therese heter jag som bakar. Jag håller till i Göteborg och min stora passion på fritiden är bakning. Det ger lugn, utlopp för kreativitet och, inte minst, något gott till fikat ;-) Kontakta mig på therese.salmi@gmail.com

Therese heter jag som bakar. Jag håller till i Göteborg och min stora passion på fritiden är bakning. Det ger lugn, utlopp för kreativitet och, inte minst, något gott till fikat ;-) Kontakta mig på therese.salmi@gmail.com

Grötbullar

Grötbullar

Fina bullar till den stora festen! Dekorativa och fantatsiskt luftiga & goda. Variera toppingen med t ex sesamfrön, vallmofrön eller bara pudrat mjöl.

Fina bullar till den stora festen! Dekorativa och fantatsiskt luftiga & goda. Variera toppingen med t ex sesamfrön, vallmofrön eller bara pudrat mjöl.

Как приготовить булочки-цветочки с джемом - рецепт, ингридиенты и фотографии

красивая выпечка

Как приготовить булочки-цветочки с джемом - рецепт, ингридиенты и фотографии

Happy Bread Ingredients: 2 teaspoons dry instant yeast 1 tablespoon sugar or honey 100ml warm milk 500g all-purpose flour, plus extra for kneading and flouring 1 teaspoon salt 2 eggs, lightly beate...

Happy Bread Ingredients: 2 teaspoons dry instant yeast 1 tablespoon sugar or honey 100ml warm milk 500g all-purpose flour, plus extra for kneading and flouring 1 teaspoon salt 2 eggs, lightly beate...

Flower bread in multiple layers. Make sure to add a little oil or egg between each layer, so they don't stick together. Cut part of it all the way through and create a fascinating bread.  Bon appetite!

Flower bread in multiple layers. Make sure to add a little oil or egg between each layer, so they don't stick together. Cut part of it all the way through and create a fascinating bread. Bon appetite!

Lindas nyttiga fröknäcke

Lindas nyttiga fröknäcke (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Lindas nyttiga fröknäcke

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Pinterest
Sök