Pär Braun

Pär Braun

0 followers
·
5 followers
Pär Braun
More ideas from Pär
Opskrift på den eksotiske mango- og kokoskage som Jesper bagte i Den store Bagedyst 2017. Kagen bliver høj og flot, og smagen drømmer dig væk til østen.

Opskrift på den eksotiske mango- og kokoskage som Jesper bagte i Den store Bagedyst 2017. Kagen bliver høj og flot, og smagen drømmer dig væk til østen.

Ett tre kilos bröd på tre dagar som får utveckla aromer och nyttigheter ur mjölet under kalljäsning. Din smörgås blir aldrig godare än så.

Ett tre kilos bröd på tre dagar som får utveckla aromer och nyttigheter ur mjölet under kalljäsning. Din smörgås blir aldrig godare än så.

Bragobiskvier med krämig marängsmörkräm

Bragobiskvier med krämig marängsmörkräm

När vi kom tillbaka till Skåne för en vecka sen var det mycket i trädgården som såg lite yvigt och vildväxt ut. Äppelträdet dignade av frukt...

När vi kom tillbaka till Skåne för en vecka sen var det mycket i trädgården som såg lite yvigt och vildväxt ut. Äppelträdet dignade av frukt...

Hälsningar Susann: Äppeltider

Hälsningar Susann: Äppeltider

När vi kom tillbaka till Skåne för en vecka sen var det mycket i trädgården som såg lite yvigt och vildväxt ut. Äppelträdet dignade av frukt...

När vi kom tillbaka till Skåne för en vecka sen var det mycket i trädgården som såg lite yvigt och vildväxt ut. Äppelträdet dignade av frukt...

Rosendals kavring - Recept - Tasteline.com

Rosendals kavring - Recept - Tasteline.com

Nattjästa frallor

Nattjästa frallor

Vitlöksbröd med ost och örter

Vitlöksbröd med ost och örter

Die rustikalen Bigabrötchen waren mit die ersten Brötchen, die ich ausprobiert habe – und sie haben mich gleich überzeugt. Das Schöne: Sie gelingen auch Backanfängern. Einziger Nachteil: Am B…

Die rustikalen Bigabrötchen waren mit die ersten Brötchen, die ich ausprobiert habe – und sie haben mich gleich überzeugt. Das Schöne: Sie gelingen auch Backanfängern. Einziger Nachteil: Am B…