Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

MÖRDEGSKAKOR SOM IGELKOTTAR | ca 20 st. 200 g smör, kallt ~ 1 nypa salt ~ 1 dl florsocker ~ 4 ½ dl vetemjöl {Garnering} ca 100 g mörk choklad, smält ~ kokos.

Roliga, spröda & goda mördegskakor i form av igelkottar!

Vídeo-receta: Tarta de moca y chocolate

Layer Cakes, Videos, Moca, Chocolates, Blog, Drip Cakes, Probar, Catering, Chocolate Cake

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Julig efterrätt

Julig efterrätt

Nyårsmuffins

Nyårsmuffins

Pinterest
Search