Bakat

22 Pins1 Följare
Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen.

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen.

Lite mjuksega kakor som smakar kladdkaka.

Lite mjuksega kakor som smakar kladdkaka.

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Baka läckra och enkla rutor med havregryn.

Baka läckra och enkla rutor med havregryn.

Saffransknutar med vit choklad

Saffransknutar med vit choklad

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.


Fler idéer
Baka läckra och enkla rutor med havregryn.

Baka läckra och enkla rutor med havregryn.

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Kanelbullesnittar

Kanelbullesnittar

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka (Fikastunder)

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Alla goda ting är tre: choklad, kola och havrefras. Tar du en, så tar du en till. Och en till.

Alla goda ting är tre: choklad, kola och havrefras. Tar du en, så tar du en till. Och en till.

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen. **Bake in 9X13 pan and double the topping. Use Swedish Light Syrup***

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen. **Bake in 9X13 pan and double the topping. Use Swedish Light Syrup***

Citronmarängtårta med passionsgrädde. Frasig maräng, syrlig citronkräm och söta jordgubbar blir här till en riktig drömtårta. Marängtårtan kan göras helt klar och stå över natten i kylskåp.

Citronmarängtårta med passionsgrädde. Frasig maräng, syrlig citronkräm och söta jordgubbar blir här till en riktig drömtårta. Marängtårtan kan göras helt klar och stå över natten i kylskåp.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Pinterest
Sök