Supergoda och barnsligt enkla att laga. De färggranna laxburgarna serveras med ett härligt grönt mos som gör hela familjen glad. Till det ett utsökt citronsmör!

Delicious salmon burgers that are easier to make than you may think. With a side of green mash and lemon butter they make for a colorful keto lunch or a great weeknight dinner.

Stekt lax med blomkålsris | MåBra - Nyttiga recept

Stekt lax med blomkålsris | MåBra - Nyttiga recept

Sojamarinerad lax med sesambroccoli (kock Tommy Myllymäki)

Sojamarinerad lax med sesambroccoli

Väääärldens godaste skaldjurslasagne

Väääärldens godaste skaldjurslasagne

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

fantastiskt god lax med dillpestosås och pistage - passar som påskmat - RECEPT Uplifting (Elle mat&vin)

Hem - Uplifting - allt om god mat - recept, tips, restauranger, dryck

Hälleflundra i ugn - denna delikatess är alltid välkommen | Allt om Mat

Ugnsstekt hälleflundrafilé med smörig sås Recept på hälleflundrafilé i ugn med smörig sås. En lyxig rätt där fisken är lättrimmad

Hälleflundra i ugn - denna delikatess är alltid välkommen

Pilgrimsmusslor med grön sparris och reducerad balsamico

Pilgrimsmusslor med grön sparris och reducerad balsamico

Christian, Plate, Mad, Bacon, Quotation Marks, Scandinavian Kitchen, Kitchens, Dishes, Pork Belly

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

Hemlagade fiskpinnar med currysås (kock Tommy Myllymäki)  http://www.recept.nu/tommy-myllymaki/varmratter/fisk-och-skaldjur/hemlagade-fiskpinnar-med-currysas/

Hemlagade fiskpinnar med currysås

Hemlagade fiskpinnar med currysås (kock Tommy Myllymäki) http://www.recept.nu/tommy-myllymaki/varmratter/fisk-och-skaldjur/hemlagade-fiskpinnar-med-currysas/

Bruten potatis

Torskrygg med bacon, soltorkade tomater och bruten potatis

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Smörstekt torskrygg med skummig jordärtskockssås

Smörstekt torskrygg med skummig jordärtskockssås

Pinterest
Search