Rosa och Hans

Rosa och Hans

14
Followers
17
Following
Rosa och Hans
More ideas from Rosa och
Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Saft av svartvinbärsblad är min absoluta favoritsaft. Den är mild och god och påminner nästan lite om flädersaft. Det bästa av allt är att man kan göra den fast det är ett dåligt bärår, då man endast behöver använda bladen från busken. Du behöver: 2 liter svartvinbärsblad 5 citroner 2 liter vatten 19 dl strösocker

Saft av svartvinbärsblad är min absoluta favoritsaft. Den är mild och god och påminner nästan lite om flädersaft. Det bästa av allt är att man kan göra den fast det är ett dåligt bärår, då man endast behöver använda bladen från busken. Du behöver: 2 liter svartvinbärsblad 5 citroner 2 liter vatten 19 dl strösocker

Renskav med kantareller eller annan svamp. Grädde, Dijonsenap och lök ger god smak åt renskaven.

Renskav med kantareller eller annan svamp. Grädde, Dijonsenap och lök ger god smak åt renskaven.

Viltskavsgryta eller renskavgryta. Denna gryta blir lika god med viltskav eller renskav. Servera hemlagad med pressad potatis eller kokt potatis.

Viltskavsgryta eller renskavgryta. Denna gryta blir lika god med viltskav eller renskav. Servera hemlagad med pressad potatis eller kokt potatis.

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

08122015-012A8346

08122015-012A8346

Billig mat

Billig mat

Ostbollar! | Älska att Baka

Ostbollar! | Älska att Baka

Frityrsmet - en fluffig kinesisk frityrsmet till fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar.

Frityrsmet - en fluffig kinesisk frityrsmet till fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar.

IMG_3942

IMG_3942

Pannbiff med svampsås | Recept ICA.se

Pannbiff med svampsås | Recept ICA.se

Detta är min absolut favorit pastagratäng, den blir riktigt krämig och oemotståndligt läcker. Helt vegetarisk dessutom. En riktig fullträff! Knepet för att få den krämig och är att ha pastavatten i gratängen innan den bakas i ugnen. Aldrig mer en torr pastagratäng

Detta är min absolut favorit pastagratäng, den blir riktigt krämig och oemotståndligt läcker. Helt vegetarisk dessutom. En riktig fullträff! Knepet för att få den krämig och är att ha pastavatten i gratängen innan den bakas i ugnen. Aldrig mer en torr pastagratäng

Kyckling

Kyckling

snabbatunnbrod3

snabbatunnbrod3