Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet!  Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Baka kaka på julmust? Jodå, det går fint! Och framför allt så blir det vansinnigt gott! Den här kakan kommer från min julbok Julens söta saker och är så saftig och mustig (!) att man nästan går åt av julglädje.Här är julens mustigaste kaka.JULMUSTKAKA200 g smält smör 2 1⁄2 dl ju

Baka kaka på julmust? Jodå, det går fint! Och framför allt så blir det vansinnigt gott! Den här kakan kommer från min julbok Julens söta saker och är så saftig och mustig (!) att man nästan går åt av julglädje.Här är julens mustigaste kaka.JULMUSTKAKA200 g smält smör 2 1⁄2 dl ju

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Pinterest
Search