Raija Karlsson

Raija Karlsson

Raija Karlsson
More ideas from Raija
Saffransflorsockerbullar med vit choklad - Tidningen Hembakat

Saffransflorsockerbullar med vit choklad - Tidningen Hembakat

Sockerfria chokladbollar med mixade dadlar – de smakar gudomligt gott och väldigt likt vanliga havrebollar.

Ta ut kärnorna ur dadlarna och lägg dem i en skål.

När du bakar denna apelsin- & chokladpaj blir dofterna som sprider sig i köket helt ljuvliga.

Choklad och apelsin gifter sig fint med varandra i den här smarriga pajen.

Spröda drömmar med smak av saffran.

Spröda drömmar med smak av saffran.

Chokladkolakladdtårta – Lindas Bakskola

Chokladkolakladdtårta – Lindas Bakskola

Lindas nyttiga choklad- & banankaka i mikron 2 portioner  1 banan (normalstor) 1 ägg 2 msk kakao ev. 1 nypa salt   Garnering kokos ev. hallon  GÖR SÅ HÄR  1. Bryt bananen i bitar och blanda den med ägg och kakao. Tillsätt ev. en nypa salt för att framhäva smaken.  2. Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer eller i en mixer med knivar, till en slät smet.  3. Häll smeten i två mindre skålar, ca 12 cm i diameter (eller i en större). Strö över kokos.  4. Kör en skål i taget i mikron på…

Lindas nyttiga choklad- & banankaka i mikron 2 portioner 1 banan (normalstor) 1 ägg 2 msk kakao ev. 1 nypa salt Garnering kokos ev. hallon GÖR SÅ HÄR 1. Bryt bananen i bitar och blanda den med ägg och kakao. Tillsätt ev. en nypa salt för att framhäva smaken. 2. Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer eller i en mixer med knivar, till en slät smet. 3. Häll smeten i två mindre skålar, ca 12 cm i diameter (eller i en större). Strö över kokos. 4. Kör en skål i taget i mikron på…

Banankvargpannkakor – Lindas Bakskola

Banankvargpannkakor – Lindas Bakskola