Struktur

Collection by Raquel Telo

9 
Pins
  Love Me Quotes, Life Quotes, Bra Hacks, Free Mind, Mixed Emotions, Organize Your Life, Believe In You, Feel Good, Leadership

2 dokument för att hjälpa dig att nå dina mål | Mer struktur

I måndags tog jag upp fyra viktiga steg för att nå sina mål. Dagens inlägg kan ses som en fortsättning på det med två riktigt bra dokument för att hjälpa dig att bli konkret i ditt målsättande och utforma en plan för hur du ska nå dina mål. Från vision till plan Det första dokumentet handlar ...fortsätt läsa "2 dokument för att hjälpa dig att nå dina mål"

  Bujo, Bra Hacks, Liv, Buisness, Management Tips, Looking Up, Adhd, Coaching, Life Hacks

Sätt upp egna deadlines för ökad effektivitet

Även om du inte har en fast deadline från en överordnad kan du skapa egna deadlines som ökar din effektivitet. Det kan handla om delmål som du sätter upp eller en tidigare deadline då ett visst projekt ska vara färdigt eftersom du sedan behöver påbörja ett annat.

  Delena, Organization, Organizing, Bujo, Productivity, Coaching, Health Fitness, Goals, How To Plan

Prioriteringar - Du har mer tid än du tror | Mer struktur

Detta är den andra delen i bloggserien Prioriteringar och det handlar om tid. De övriga delarna i den här serien kan du hitta här: Vad prioriterar du just nu? Du har mer tid än du tror Identifiera och tackla de viktigaste uppgifterna Vad är värdefullt och vad är slöseri med tid Hur du kan ta ...fortsätt läsa "Prioriteringar – Du har mer tid än du tror"

  Desperate Housewives, Organize Your Life, Best Self, Adhd, Bujo, Productivity, Coaching, Life Hacks, Healing

Att göra att-göra-listor | Del 1: Varför ska jag skriva listor? | Mer struktur

Oavsett om du är en människa som brukar göra listor eller inte tror jag att jag kan hjälpa dig att få mer gjort genom att göra mer strukturerade och genomtänkta att-göra-listor. I den här serien kommer jag att berätta varför det är en bra idé att göra listor, vad du borde ha på dina listor, ...fortsätt läsa "Att göra att-göra-listor | Del 1: Varför ska jag skriva listor?"

  Add Adhd, Bujo, Periodic Table, Coaching, Stress, Budget, How To Plan, Organizing, Journaling

Prioriteringar - Identifiera och tackla de viktigaste uppgifterna | Mer struktur

Känner du igen dig i något av följande påståenden? Jag har tid men jag använder den dåligt. Jag får saker gjorda men det är alltid i sista minuten. Jag har tusen saker att göra men glömmer att göra det viktigaste först. Om något av detta känns bekant hoppas jag kunna hjälpa dig med dagens inlägg! Det ...fortsätt läsa "Prioriteringar – Identifiera och tackla de viktigaste uppgifterna"

  Journal Ideas, Coaching, Boss, Bullet Journal, Chart, Organization, Tuna, Training, Getting Organized

Inom vilket område längtar du efter mer struktur? | Mer struktur

Så var det slutligen dags för årets sista blogginlägg. Det har varit ett spännande år för mig med att flytta två gånger, starta en blogg och generellt nå mer struktur i mitt eget liv. Jag vet inte vad det är som har lett dig hit men oavsett om det är för att du känner mig personligen ...fortsätt läsa "Inom vilket område längtar du efter mer struktur?"

  Just Do It, Self Care, Tips, Counseling

Fyra viktiga principer om tidshantering - del 2 | Mer struktur

Förra veckan påbörjade jag bloggserien Fyra viktiga principer för tidshantering som bygger på Craig Groeschels undervisning i de två podcastavsnitt han har spelat in om tid. Den första tidsprincipen (länk nedan) handlar om att schemalägga dina värderingar, dvs. att först planera in det som är viktigast, det som inte är förhandlingsbart, och sedan fylla på med andra punkter. ...fortsätt läsa "Fyra viktiga principer om tidshantering – del 2"

  Teacher Education, School Teacher, Teacher Plan Books, Adhd And Autism, Motivation Goals, Classroom Organization, Teaching Resources, Curriculum, Preschool

Dags att skaffa en ny planeringsbok!

I går var det dags för oss att fylla i vilken planeringskalender vi ville beställa inför nästa läsår på skolan. Så då var det bara att sätta sig ner och fundera ut vilken färg som nästa års "Bildlärarens planeringsbok" ska ha. GRÖNT blir temat för 2016-2017. Lägger upp den här om det är någon mer…