Trä allmoge

Collection by Rebecka Tiselius

7 
Pins
 • 
55 
Followers
Rebecka Tiselius

1800-talsglädje

När vi renoverade taket på verandan förra våren tog vi bort alla lister med snickarglädje som satt runt takfoten. De hade tappat allt för många ”tänder” för att få komma upp igen kände vi. Men tank…

Dicran Sarafian on Instagram: “Åströmska gården. En av Västerbottens kulturskatter. Tummen upp på den helt klart. Fantastiskt fin exteriör med så många detaljer. Ligger…”

2,936 Likes, 89 Comments - Dicran Sarafian (@dicran.sarafian) on Instagram: “Åströmska gården. En av Västerbottens kulturskatter. Tummen upp på den helt klart. Fantastiskt fin…”

VERANDA och JULFIKA

Är så otroligt glad över denna vackra sekelskiftesveranda på Norrfrid Efter att enkeldörrarna bytts ut till mer tidsenliga pa...

Guide: Så vårdar du snickarglädjen!

Få detaljer i arkitekturen är mer älskade är krusidullerna, snickarglädjen. Men precis som allt utomhusträ behöver den vård. Med ett par enkla knep förlänger du livslängden på utsirningen.

Snickarglädje – Bilder Klövsjö, Sverige - io.net/hem

Snickarglädje - Bilder Klövsjö, Sverige

Byggnadsvård, Classic Interior on Instagram: “#Repost med både bild och text från @byggnadsverk.se Gillar det mycket. Gå in och följ Tommy om du vill. ”Jag har sprungit förbi det huset…”

1,283 Likes, 19 Comments - Byggnadsvård, Classic Interior (@dicran.sarafian) on Instagram: “#Repost med både bild och text från @byggnadsverk.se Gillar det mycket. Gå in och följ Tommy om du…”

Jakobsgården, Undenäs är ej till salu

8 rum Villa på Jakobsgården, Karlsborg Undenäs är borttagen