Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Den här lena broccolisoppan mixar du snabbt ihop och den passar perfekt för lunchlådan! Går även utmärkt att frysa in för senare tillfälle. 0pp

Den här lena broccolisoppan mixar du snabbt ihop och den passar perfekt för lunchlådan! Går även utmärkt att frysa in för senare tillfälle. 0pp

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan – det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året...

Semmelkladdkaka – recept

Saffransknutar med vit choklad

This is a Swedish tradition and it's called "lussekatt". It's a diffrent way to make them but yummy anyway

Att göra egen picklad rödlök är busenkel. Och så himla gott både till tacos, grillade hamburgare eller pulled pork. Det här behöver du 2 stora rödlökar 3 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl ättikssprit 12 % Gör så här: Skär rödlöken tunt, Mät upp vatten, socker & ättika … Läs mer

Att göra egen picklad rödlök är busenkel. Och så himla gott både till tacos, grillade hamburgare eller pulled pork. Det här behöver du 2 stora rödlökar 3 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl ättikssprit 12 % Gör så här: Skär rödlöken tunt, Mät upp vatten, socker & ättika … Läs mer

Pinterest
Search