Rosie Nordsten

Rosie Nordsten

0
Followers
5
Following
Rosie Nordsten
More ideas from Rosie
Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Mingelsnittar som är sjukt enkla att göra och helt galet goda! Har man bråttom eller vill laga någonting som går riktigt fort men smakar gott? Då rekommenderar jag verkligen de här snittarna!...

Mingelsnittar som är sjukt enkla att göra och helt galet goda! Har man bråttom eller vill laga någonting som går riktigt fort men smakar gott? Då rekommenderar jag verkligen de här snittarna!...

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Den godaste, krämiga pastasalladen som passar perfekt att servera till vardags som till fest. Du kan förbereda den flera timmar innan servering, den blir bara godare om den får stå och gotta sig i kylen. Du kan avnjuta din sallad som den är med tex fetaost, servera som tillbehör till grillat eller packa ner i matsäcken nästa gång du ska på en utflykt. Du kan variera din sallad helt efter smak och ha i de flesta grönsaker som du tycker om. 6-8 portioner krämis pastasallad 400 g pasta (gärna…

Den godaste, krämiga pastasalladen som passar perfekt att servera till vardags som till fest. Du kan förbereda den flera timmar innan servering, den blir bara godare om den får stå och gotta sig i kylen. Du kan avnjuta din sallad som den är med tex fetaost, servera som tillbehör till grillat eller packa ner i matsäcken nästa gång du ska på en utflykt. Du kan variera din sallad helt efter smak och ha i de flesta grönsaker som du tycker om. 6-8 portioner krämis pastasallad 400 g pasta (gärna…

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

På tronen i såskungariket sitter tzatzikin. Tzatzikin har många starka, modiga riddare runt sitt runda bord. Ruccolakrämen är en av de starkaste. Han är den som lyckas rädda prinsessan ur drakens klor. Han fångar sedan prinsessans hjärta med sitt kraftiga yttre och sitt söta inre. Nä, men på allvar alltså. Kraftig, pepprig ruccola tillsammans med …

På tronen i såskungariket sitter tzatzikin. Tzatzikin har många starka, modiga riddare runt sitt runda bord. Ruccolakrämen är en av de starkaste. Han är den som lyckas rädda prinsessan ur drakens klor. Han fångar sedan prinsessans hjärta med sitt kraftiga yttre och sitt söta inre. Nä, men på allvar alltså. Kraftig, pepprig ruccola tillsammans med …

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...