GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! 👍🏼😋 Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Gyllenbruna rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör som får smälta ner i den varma kakan.

Gyllenbruna rågsiktskakor med havregryn som smakar ljuvligt med en klick smör som får smälta ner i den varma kakan.

Dalatunnbröd. Tunnbröd stekpannebröd hembakat

Dalatunnbröd i stekpanna

Dalatunnbröd i stekpanna (kock Leila Lindholm)

Här är ett gott recept på hemmagjorda tortillas. Mycket godare och nyttigare än dom du köper i butik! Allt du behöver är vetemjöl, bakpulver, olja, salt och vatten. Servera dina tortillas med till exempel kyckling eller köttfärs.

Här är ett gott recept på hemmagjorda tortillas. Mycket godare och nyttigare än dom du köper i butik! Allt du behöver är vetemjöl, bakpulver, olja, salt och vatten. Servera dina tortillas med till exempel kyckling eller köttfärs.

Rårisbröd med solrosfrön

Rårisbröd med solrosfrön

Be, Baked Goods

4. Värm upp en stekpanna i gjutjärn på medelvärme. Pudra lite vetemjöl i stekpannan (det ska inte vara något fett i den). Vänd brödet när det får bruna fläckar, ca 2 min per sida. Anpassa värmen så att brödet inte bränns.

4. Värm upp en stekpanna i gjutjärn på medelvärme. Pudra lite vetemjöl i stekpannan (det ska inte vara något fett i den). Vänd brödet när det får bruna fläckar, ca 2 min per sida. Anpassa värmen så att brödet inte bränns.

4. Grädda brödet mitt i ugnen i 13–15 min. Sänk värmen till 230 grader när du sätter in brödet. Lyft upp brödet i papperet och låt det svalna under en bakduk.

4. Grädda brödet mitt i ugnen i 13–15 min. Sänk värmen till 230 grader när du sätter in brödet. Lyft upp brödet i papperet och låt det svalna under en bakduk.


More ideas
Pinterest
Search