bakelser

19 Pins0 Följare
Tewkesbury Framed Stone Kitchen Range | Kitchen Families | Howdens Joinery

Tewkesbury Framed Stone Kitchen Range | Kitchen Families | Howdens Joinery

Gudomligt god cheesecake med en frasig pepparkaksbotten och en krämig, fryst fyllning med smak av vit choklad. Rivet apelsinskal på toppen är pricken över i.

Gudomligt god cheesecake med en frasig pepparkaksbotten och en krämig, fryst fyllning med smak av vit choklad. Rivet apelsinskal på toppen är pricken över i.

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

I fredags hade vi lite fest hemma i Karlskrona för att fira att mina tre år på universitet (nästan) är över. Hela familjen var där och jag ä...

I fredags hade vi lite fest hemma i Karlskrona för att fira att mina tre år på universitet (nästan) är över. Hela familjen var där och jag ä...

En obeskrivbar, galet god kaka! Den här måste ni alla baka – ren KÄRLEK!

En obeskrivbar, galet god kaka! Den här måste ni alla baka – ren KÄRLEK!

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Alla goda ting är tre: choklad, kola och havrefras. Tar du en, så tar du en till. Och en till.

Alla goda ting är tre: choklad, kola och havrefras. Tar du en, så tar du en till. Och en till.

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Försvinnande god glass som vispas ihop på 10 minuter och som inte behöver så lång framförhållning. Vispa på eftermiddagen och desserten är klar till kv

Försvinnande god glass som vispas ihop på 10 minuter och som inte behöver så lång framförhållning. Vispa på eftermiddagen och desserten är klar till kv


Fler idéer
Pinterest
Sök