Rose-Marie Övragård

Rose-Marie Övragård

0 followers
·
9 followers
Rose-Marie Övragård
More ideas from Rose-Marie
Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

whoopies med choklad och vanilj

whoopies med choklad och vanilj

Uråldriga knepet du inte får missa.

Uråldriga knepet du inte får missa.

Festlig fiskgratäng med lax, spenat, läcker dillsås och duchessepotatis. En lyxig rätt som passar lika bra att bjuda på när man får gäster eller till vardags. Recept på fiskgratäng med torsk hittar du HÄR! och recept på tonfiskgratäng hittar du HÄR! 6 portioner 500 g laxfile Duchessepotatis: 800 g potatis (gärna mjölig) 2 dl mjölk 50 g smör 2 äggulor 1 tsk salt 1 krm riven muskonöt (går att uteslutas) Dillsås: 5 dl grädde (valfri fetthalt, jag använder vispgrädde. Om du vill ha mindre mängd…

Festlig fiskgratäng med lax, spenat, läcker dillsås och duchessepotatis. En lyxig rätt som passar lika bra att bjuda på när man får gäster eller till vardags. Recept på fiskgratäng med torsk hittar du HÄR! och recept på tonfiskgratäng hittar du HÄR! 6 portioner 500 g laxfile Duchessepotatis: 800 g potatis (gärna mjölig) 2 dl mjölk 50 g smör 2 äggulor 1 tsk salt 1 krm riven muskonöt (går att uteslutas) Dillsås: 5 dl grädde (valfri fetthalt, jag använder vispgrädde. Om du vill ha mindre mängd…

Tänk så många av er läsare som varje dag söker på fisk i ugn och hamnar här hos mig! Ni är liksom flera hundra i veckan. Men jag förstår er, fisk i ugn är något man aldrig kan få för många recept av. Vi äter fisk ett par gånger i veckan och då är det alltid kul att kunna förn

Tänk så många av er läsare som varje dag söker på fisk i ugn och hamnar här hos mig! Ni är liksom flera hundra i veckan. Men jag förstår er, fisk i ugn är något man aldrig kan få för många recept av. Vi äter fisk ett par gånger i veckan och då är det alltid kul att kunna förn

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️?⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️?⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Hej hej! Mitt i Grey´s så jag vet inte vad jag gör här? Nyss kommit hem efter att ha sett Appelqvist på Konserthuset här i Örebro, såå bra!! Ville bara tipsa om en supergod enkelt kycklingrätt ja…

Hej hej! Mitt i Grey´s så jag vet inte vad jag gör här? Nyss kommit hem efter att ha sett Appelqvist på Konserthuset här i Örebro, såå bra!! Ville bara tipsa om en supergod enkelt kycklingrätt ja…

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola