Батарея

Collection by Мария

8 
Pins
Elementskydd Yoko vitmålad Med elementskydd kan även elementen bli en välkommen del av hemmets interiör. Elementskyddet i fönstermiljön blir det fundament som du kan bygga vidare på med dina inredningsideér.

Låt elementskydden vara fönstrens hjältar

Elementskydd är en del av hemmets inredning som inte bara ger skydd framför element utan även sätter en stil i rummet. Matcha med fönsterbänk som lock.

Экраны для батарей отопления (54 фото): декоративное решение неэстетичной проблемы - HappyModern.RU

Экраны для батарей. Современные экраны для батарей отопления помогают справиться с проблемой не эстетичных батарей, а также дополняют комнату сдержанным, но эффектным декором. Если раньше для человека центральное отопление становилось спасением от необходимости отапливать дом дровами, то сегодня батареи в доме – привычное дополнение.

Förra veckan var en snickare här hemma och tog mått på våra fönster i vardagsrummet. Äntligen ska vi fixa elementskydd och dölja de fula...

Elementskydd och El - check!

Förra veckan var en snickare här hemma och tog mått på våra fönster i vardagsrummet. Äntligen ska vi fixa elementskydd och dölja de fula elementen. Jag hittade några olika modeller på nätet. Vi tänkte göra i liknande stil som våra kompisar har. De är i gammal stil, men enkla med fina detaljer. Idag har elektrikern varit här och fixat några saker som vi haft på vår att göra lista ganska länge. Men han har varit svår att få tag i. Tänk att vissa saker aldrig blir av, men nu så. När vi…

Crochet CraftsYarn CraftsCrochet ProjectsFree CrochetCrochet Cozy

Чем и как лучше закрыть батарею отопления: варианты маскировки радиаторов

Варианты маскировки радиаторов в доме

Чем и как лучше закрыть батарею отопления: варианты маскировки радиаторов