Åsa Brundin
More ideas from Åsa
Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Nutellfudge Det här behöver du till din nutellafudge : 3 dl vispgrädde 3 dl socker 1 dl ljus sirap 50 gram smör 1 msk honung 2 dl nutella Gör din nutellafudge så här: Mät upp grädde, strösocker, sirap i en stor kastrull. låt koka till 120-122 grader , eller tills … Läs mer

Nutellfudge Det här behöver du till din nutellafudge : 3 dl vispgrädde 3 dl socker 1 dl ljus sirap 50 gram smör 1 msk honung 2 dl nutella Gör din nutellafudge så här: Mät upp grädde, strösocker, sirap i en stor kastrull. låt koka till 120-122 grader , eller tills … Läs mer

Ytterdörr Diplomat Britta Klarglas Mossgrön - Enkeldörrar - Ytterdörrar

Ytterdörr Diplomat Britta Klarglas Mossgrön - Enkeldörrar - Ytterdörrar

Ljuvlig chokladpaj med en superhärlig kolakräm, täckt med krämig chokladganache! Vilken dröm!!!

Ljuvlig chokladpaj med en superhärlig kolakräm, täckt med krämig chokladganache! Vilken dröm!!!

Ibland leker man i köket och lyckas få till något alldeles extra. Just detta recept är ett sånt, en god lyckoträff.

Ibland leker man i köket och lyckas få till något alldeles extra. Just detta recept är ett sånt, en god lyckoträff.

AFTER EIGHT BISKVIER 200 g riven mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita AFTER EIGHT FYLLNING 150 g smör 2 dl florsocker 2 äggulor 50 g mörk choklad 1 tsk kakao 10 st after eight 1 tsk vaniljsocker ÖVERDRAG 150 g mörk choklad 10-15 after eight GÖR SÅHÄR Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna och sockret till [...]

AFTER EIGHT BISKVIER 200 g riven mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita AFTER EIGHT FYLLNING 150 g smör 2 dl florsocker 2 äggulor 50 g mörk choklad 1 tsk kakao 10 st after eight 1 tsk vaniljsocker ÖVERDRAG 150 g mörk choklad 10-15 after eight GÖR SÅHÄR Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna och sockret till [...]