Kesofrölimpa utan mjöl | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Kesofrölimpa utan mjöl (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Kesofrölimpa utan mjöl | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

morotslimpautanmjöl8

morotslimpautanmjöl8

nyttiga chokladbollar med banan, rawbollar, nyttiga chokladbollar

nyttiga chokladbollar med banan, rawbollar, nyttiga chokladbollar

Kesokaka är ett mättande och gott mellanmål. Den här gången lagade jag den i en fin liten portionsform. Ingredienser till ca 3 portioner2 ägg250 gram keso 2 msk grovhackad mandelGör så härSätt ugnen…

Kesokaka är ett mättande och gott mellanmål. Den här gången lagade jag den i en fin liten portionsform. Ingredienser till ca 3 portioner2 ägg250 gram keso 2 msk grovhackad mandelGör så härSätt ugnen…

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

En fräsch och hälsosam rätt på lax med tabbouleh och valnötscrème. Bulgur blandas med bland annat färsk persilja, lök och tomater och förvandlas till en smakrik sallad. Till den matiga salladen serveras lax och en syrlig valnötscrème med crunch.

Diabetes Recipe: Shrimp Fajitas Serve this dish with jicama sticks and fresh guacamole.

Ugnsrostade knippmorötter med cheddarpesto

Ugnsrostade knippmorötter med cheddarpesto

Blomkålsrårakor

Blomkålsrårakor

Världens godaste och nyttigaste chokladkaka

Världens godaste och nyttigaste chokladkaka

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Pinterest
Search