sara Br.
Fler idéer från sara
Blåbärspannacottatårta | Bakverk och Fikastunder

Blåbärspannacottatårta | Bakverk och Fikastunder

Lättbakade nougatkakor med få ingredienser som smakar förföriskt gott.

Lättbakade nougatkakor med få ingredienser som smakar förföriskt gott.

Lurbullar | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Lurbullar | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder

Salami, feta, basil, and tomato appetizers… an easy finger food for your fall parties!

Salami, feta, basil, and tomato appetizers… an easy finger food for your fall parties!

mozzarela, cherry tomato

mozzarela, cherry tomato

mozzarela, cherry tomato

mozzarela, cherry tomato

Ernst Mumsiga havrekex Foto: TV4 Färdigt på: 35 min Ingredienser 1 dl havregryn 1 dl solrosfrön 1 dl linfrön 2 dl vetemjöl 2 dl rågmjöl, fint 1 tsk bakpulver 1 dl solrosolja 2 dl vatten 1 st ägg 2 tsk flingsalt 1 dl pumpafrön 2 dl sesamfrön Tips Se fler recept från Sommar med Ernst Gör så här 1. Sätt ugnen på 200⁰. 2. Blanda alla torra ingredienser utom flingsalt, pumpafrön och sesamfrön i en skål. 3. Häll över vattnet och solrosoljan och arbeta till smidig deg. 4. Kavla ut degen på mjölat…

Ernst Mumsiga havrekex Foto: TV4 Färdigt på: 35 min Ingredienser 1 dl havregryn 1 dl solrosfrön 1 dl linfrön 2 dl vetemjöl 2 dl rågmjöl, fint 1 tsk bakpulver 1 dl solrosolja 2 dl vatten 1 st ägg 2 tsk flingsalt 1 dl pumpafrön 2 dl sesamfrön Tips Se fler recept från Sommar med Ernst Gör så här 1. Sätt ugnen på 200⁰. 2. Blanda alla torra ingredienser utom flingsalt, pumpafrön och sesamfrön i en skål. 3. Häll över vattnet och solrosoljan och arbeta till smidig deg. 4. Kavla ut degen på mjölat…

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Tänk att jag blir glad som ett litet barn när jag lyckas baka såna här bakverk alltså. När tungan krullar sig av välbehag och när familjen tittar på bakverken med drömsk blick. Då vet man att nu jäklar i min lilla låda har jag lyckats. Ni vet att imin familj ska det mycket till för att de ska bli im

Tänk att jag blir glad som ett litet barn när jag lyckas baka såna här bakverk alltså. När tungan krullar sig av välbehag och när familjen tittar på bakverken med drömsk blick. Då vet man att nu jäklar i min lilla låda har jag lyckats. Ni vet att imin familj ska det mycket till för att de ska bli im