Sarah Grabbe

Sarah Grabbe

8 followers
·
80 followers
Sarah Grabbe
More ideas from Sarah
välkomstdrink

välkomstdrink

Hörrni, jag är SÅ färdig med våren! Medan det fortfarande är iskallt utomhus så tröstar jag mig själv med våriga bakverk. Typ som den här festliga mandeltårtan med lemon curd och vispad hallonpannacotta. Den är väldigt enkel att göra men ser ut som a

Hörrni, jag är SÅ färdig med våren! Medan det fortfarande är iskallt utomhus så tröstar jag mig själv med våriga bakverk. Typ som den här festliga mandeltårtan med lemon curd och vispad hallonpannacotta. Den är väldigt enkel att göra men ser ut som a

Here's What You Should Make For Dinner This Week

Here's What You Should Make For Dinner This Week

Tänkte dela med mig av den bästa sommartårtan ever. En tårta jag bakat många gånger och aldrig kan bli fel. Lätt att baka och förvara och förbereda dessutom. Allt på samma gång. Till dotterns…

Tänkte dela med mig av den bästa sommartårtan ever. En tårta jag bakat många gånger och aldrig kan bli fel. Lätt att baka och förvara och förbereda dessutom. Allt på samma gång. Till dotterns…

Raspberry Limoncello Prosecco - I am going to use this as inspiration to create something healthy!

Raspberry Limoncello Prosecco - Amazingly refreshing, bubbly, and sweet - a perfect summer cocktail that you can make in just 5 cups prosecco, chilled 1 cup limoncello liqueur, chilled 1 cup frozen raspberries 6 sprigs fresh mint

Bjud på en läskande mangodessert med bara två ingredienser! Egen variant, gott med fryst banan också? Prova!

Bjud på en läskande mangodessert med bara två ingredienser! Egen variant, gott med fryst banan också? Prova!

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.