Kolasnittar med tre olika smaker: lakrits, choklad och kanel.

Kolasnittar med tre olika smaker: lakrits, choklad och kanel.

Toscakaka är en god och enkel kaka att baka. Som en sockerkaka toppad med mandelglasyr. Grädda kakan i ugnen och rör ihop glasyren av smör, socker, mjöl, mjölk och mandeln i en kastrull under tiden. Toscakakan är en given succé på alla kalas – lika oemotståndlig som lätt att baka.

Toscakaka är en god och enkel kaka att baka. Som en sockerkaka toppad med mandelglasyr. Grädda kakan i ugnen och rör ihop glasyren av smör, socker, mjöl, mjölk och mandeln i en kastrull under tiden. Toscakakan är en given succé på alla kalas – lika oemotståndlig som lätt att baka.

Sega kladdkakemuffins med Dumle. Busenkla att baka, och går typ inte misslyckas med. Jag brukar baka dubbelsats och frysa in.

Sega kladdkakemuffins med Dumle. Busenkla att baka, och går typ inte misslyckas med. Jag brukar baka dubbelsats och frysa in.

Lätta och snabba jordnötsbitar som bakas helt utan ugn.

Lätta och snabba jordnötsbitar som bakas helt utan ugn.

Snickerskaka

Snickerskaka

Mjuk och god kanelkaka med ingredienser man oftast har hemma.

Mjuk och god kanelkaka med ingredienser man oftast har hemma.

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

Ta fram muffinsformarna och fyll dem med hastbullar som inte behöver jäsa.

Ta fram muffinsformarna och fyll dem med hastbullar som inte behöver jäsa.

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Pinterest
Sök