Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Pappas grek-potatisar med citron- och oregano

Pappas grek-potatisar med citron- och oregano

Baked Food, Gluten Free Foods, Yummy Yummy, Veggies, Lunches, Food Ideas, God, Grilling, Rezepte

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Baka enkla och goda grahamsbullar med vetegroddar. Foto Roger Olsson

Baka enkla och goda grahamsbullar med vetegroddar. Foto Roger Olsson

Snabbgjorda bakpulverbröd som inte behöver jäsa. Fröna ger dem extra goda och nyttiga.

Snabbgjorda bakpulverbröd som inte behöver jäsa. Fröna ger dem extra goda och nyttiga.

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ett brytbröd med dinkel är lätt att göra och bullarna blir saftiga och goda.

Ett brytbröd med dinkel är lätt att göra och bullarna blir saftiga och goda.

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️?⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️?⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Nutella- och Jordgubbsdröm

Nutella- och Jordgubbsdröm

Snabbakat filmjölksbröd med nyttiga frön #recept #norrmejerier

Buttermilk bread with healthy seeds 5 dl light spelled flour 2 ½ cups graham flour 2 ½ cups rye meal 2 tsp bicarbonate of soda 1 teaspoon salt 4 cups Kefir (buttermilk) ¾ cup dark syrup 1 cup lingonberry jam 1 cup mixed pumpkin, sunflower and sesame seeds

2. Tryck ut degen till en rund kaka i en form, ca 24 cm i diameter klädd med bakplåtspapper  (utan att jäsa). Nagga degen med en gaffel och strö över lite mjöl. Låt degen jäsa under bakduk i ca 1 tim. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Tryck ut degen till en rund kaka i en form, ca 24 cm i diameter klädd med bakplåtspapper (utan att jäsa). Nagga degen med en gaffel och strö över lite mjöl. Låt degen jäsa under bakduk i ca 1 tim. Sätt ugnen på 250 grader.

Pinterest
Search