S B
Fler idéer från S
En härlig laxlasagne med smak av gorgonzola!

En härlig laxlasagne med smak av gorgonzola!

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Äppelpaj med mandel och calvados - Sara Bakar

Äppelpaj med mandel och calvados - Sara Bakar

skåneringar_4587

skåneringar_4587

Det här är en riktigt grym vegetarisk lasagne där den cypriotiska osten halloumi får ersätta klassisk bechamelsås. Halloumin tillför en skön sälta och härligt tugg. I övrigt är det bara att koka tomatsåsen med spenat, rosta pumpakärnor och börja varva!

Det här är en riktigt grym vegetarisk lasagne där den cypriotiska osten halloumi får ersätta klassisk bechamelsås. Halloumin tillför en skön sälta och härligt tugg. I övrigt är det bara att koka tomatsåsen med spenat, rosta pumpakärnor och börja varva!

Den här middagen var ett snabbt hopplock av vad som fanns hemma en riktigt sömnig sommarkväll på Gullholmen, och det blev riktigt lyckat! Härligt somrig rätt men som definitivt är fyllig och mustig nog att plocka med sig in på hösten. Så, here goes, ugnsbakad lax med ädelostcrème, valnötter och honung! Vi använde en riktigt kraftig...

Den här middagen var ett snabbt hopplock av vad som fanns hemma en riktigt sömnig sommarkväll på Gullholmen, och det blev riktigt lyckat! Härligt somrig rätt men som definitivt är fyllig och mustig nog att plocka med sig in på hösten. Så, here goes, ugnsbakad lax med ädelostcrème, valnötter och honung! Vi använde en riktigt kraftig...

Pasta + svamp + grädde = sant. I denna krämiga pastarätt får lövbiffen sällskap med vitlök, nystekt svamp, rosmarin och muskot. Vi toppar med nyriven parmesan, rostade pinjenötter samt krispiga och söta rödbetschips som ger en extra  textur och smakdimension. I glaset bjuder vi gärna…

Pasta + svamp + grädde = sant. I denna krämiga pastarätt får lövbiffen sällskap med vitlök, nystekt svamp, rosmarin och muskot. Vi toppar med nyriven parmesan, rostade pinjenötter samt krispiga och söta rödbetschips som ger en extra textur och smakdimension. I glaset bjuder vi gärna…

Så, nu har jag varit och handlat lite mat… Vill dock inte handla till helgen då vi förhoppningsvis får finbesök från STORSTAN… Om besökets sjuka går över vill säga…. Hoppas Hoppas;)Förra gången vi skulle ses var JAG sjuk… Det går bra nu….;) Ikväll åt vi en riktigt god Burgundisk lax och räkgryta, jag var först ... [Read more...]

Så, nu har jag varit och handlat lite mat… Vill dock inte handla till helgen då vi förhoppningsvis får finbesök från STORSTAN… Om besökets sjuka går över vill säga…. Hoppas Hoppas;)Förra gången vi skulle ses var JAG sjuk… Det går bra nu….;) Ikväll åt vi en riktigt god Burgundisk lax och räkgryta, jag var först ... [Read more...]

Torskrygg med ett täcke av räkor, purjolök och parmesanost. Superenkel och mumsig rätt som jag  självklart vill jag dela med mig av receptet av till er. För jag tycker själv det är kul med matinspiration och ibland svårt att komma på vad man ska äta. Du behöver detta för 4 -6 portioner: 6 Tors

Torskrygg med ett täcke av räkor, purjolök och parmesanost. Superenkel och mumsig rätt som jag självklart vill jag dela med mig av receptet av till er. För jag tycker själv det är kul med matinspiration och ibland svårt att komma på vad man ska äta. Du behöver detta för 4 -6 portioner: 6 Tors

Fisk

Fisk