Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Broccoli och blomkålsgratäng med ädelost

Broccoli och blomkålsgratäng med ädelost

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Systrarna von Sydows suveräna Sangria är en härlig drink som lätt görs till många. Servera i den största karaffen du har hemma!

Systrarna von Sydows suveräna Sangria är en härlig drink som lätt görs till många. Servera i den största karaffen du har hemma!

Varm, kall eller ljummen – den här krämiga pannkaksrullen med räkor, ost och kräftstjärtar är god hur du än serverar den!

Varm, kall eller ljummen – den här krämiga pannkaksrullen med räkor, ost och kräftstjärtar är god hur du än serverar den!

Servera med en sallad, ett gott bröd och en ost.

Servera med en sallad, ett gott bröd och en ost.

Grekisk spenatpaj

Grekisk spenatpaj

Ungersk köttgryta gulasch med högrev eller fransyska

Ungersk köttgryta gulasch med högrev eller fransyska

God, Delicious Food, Dios, Yummy Food, Allah, Praise God, The Lord

Grönpepparsås – recept

Grönpepparsås – recept

pizzadeg! (klar på ca 10 minuter)

pizzadeg! (klar på ca 10 minuter)

Hemligheten bakom en riktigt god och stabil ostsås som inte blir grynig, klumpig eller flottig stavas citronsyra och bikarbonat. Dessa ingredienser får proteinerna och fetterna i osten att bli bästa kompisar. Ostsåsen passar perfekt till nachos eller ostfonduen.

Hemligheten bakom en riktigt god och stabil ostsås som inte blir grynig, klumpig eller flottig stavas citronsyra och bikarbonat. Dessa ingredienser får proteinerna och fetterna i osten att bli bästa kompisar. Ostsåsen passar perfekt till nachos eller ostfonduen.

Pinterest
Search